ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 1.kolo Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Jirko, na úvod se tě zeptám. Jak by si zhodnotil první zápas nové sezóny? Víme, že to byla na úvod docela divočina. Podařilo se ti hned na úvod zápasu otevřít skóre. Řekneš nám k tomu něco více?
Ahoj, Je pravda, že takový zápas jsem asi nikdy nezažil, i když s Partizanem máme vždy vyhrocené zápasy. Mně osobně se na Partizan daří, myslím že jsem s nimi ještě neprohrál a většinou se mi podaří i vstřelit branku, což se mi povedlo i v tomto utkání. Nakonec se nám povedlo ve druhém poločase otočit nepříznivý stav z 1:2 na 3:2 a získali jsme důležitý 3 body. Zápas asi poznamenalo deštivé počasí a těžší terén, takže spíš, než fotbal to byl boj o každý metr prostoru. Nicméně diváci se určitě pobavili.
Loňská sezóna neproběhla uplně ideálně. Jaké máte tedy cíle pro letošní sezónu?
V minulé sezóně se nepovedl hlavně podzim, tam bylo špatně skoro vše. Na jaře jsme to naštěstí zachránili a udrželi se v B-třídě. Doufám, že nám ta minulá sezóna pomůže v těch následujících. Povedlo se zapracovat do týmu několik dorostenců, který mají velkou zásluhu na záchraně a já jen doufám, že se k nim přidají i další, protože si myslím, že aktuálně máme v dorostu hodně šikovných fotbalistů. Žádné cíle nemáme, minimálně nezopakovat ten loňský ročník a hlavě se fotbalem bavit.
O tobě se ví, že si nejen hráč, také si správce újezdského areálu, ale také trávníkář na Slavii. Jak to všechno stíháš? Jde to všechno skloubit?
Tahle práce tě musí bavit, jinak v ní nemůžeš vydržet moc dlouho. Je to hodně o plánování, ale stíhat se to dá. Určitě jsou období, kdy toho je opravdu hodně a mám toho plné zuby, ale to je součástí asi každé práce. Hodně musím sledovat počasí, mám snad všechny možný aplikace a v posledních letech se dost střídají extrémy, které to trošku ztěžují, ale dá se s tím pracovat.
Hodně se teď o trávníku v Edenu mluví? Dokážeš nám přiblížit situaci pro náš lajky?
Tohle je aktuálně dost citlivé téma, takže k němu řeknu jen to, že se nepodařilo, aby se spojil travní koberec s podkladem.
Další věc, o které se hodně v posledních měsících mluvilo bylo finále EFK v Edenu. Co to pro tebe znamenalo a jak to probíhalo z tvého úhlu?
Pro mě to byla určitě skvělá zkušenost, všechno měla pod palcem UEFA a dělali jsme vše co nám řekli, aby byl trávník v co nejlepší kondici, což se snad povedlo.
Na závěr bych se tě chtěl zeptat jaké jsou tvé cíle? Jak hráčské, tak klubové nebo i profesní.
Žádné konkrétní cíle nemám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.