Spokojený s výkonem jsem byl a pomohli tomu i spoluhráči, říká hráč kola Tomáš Alexa

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji. Zápas byl velmi náročný. Dívčice jsou silný tým a my můžeme být rádi, že místo do brány stříleli holuby na střeše.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Spokojený s výkonem jsem byl. Pomohli tomu spoluhráči z týmu, kteří do zápasu dali všechno a každý chtěl vyhrát. Nikdo nic nevypustil a to přineslo ovoce.
Nyní vás čeká derby v Lipí. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Ano, derby v Lipí, další náročný soupeř. Už je to nějaká doba, co jsme s nimi naposled vyhráli. Přesto si jedeme pro tři body, nic jiného nebereme.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě přivedl taťka, pod kterým jsem hrál za Mokré v přípravce. Dále, několik let Dynamo, několik let SKP a na stará kolena zase v Mokrém.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Ovšem, vždycky jsem obdivoval jednoduchost a chytrost Andrése Iniesty, neskutečný tvůrce hry. To samé platí i o Tomášovi Rosickém.
Jaké máš koníčky?
Odpovím originálně, fotbal. Dále počítače a programování.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Co bych to byl za sportovce, kdybych neřekl voda a salát. Někdy se do jídelníčku dostane i pivo, ale to jenom po úterním, středečním a čtvrtečním tréninku a po zápase.
Jakou si měl letní přípravu?
Tvrdě jsem na sobě makal. Až tak, že když jsme byli s klukama na chalupě, tak místo toho, abychom si dali po třetím pivu čtvrtý, jsme postavili brány a hráli 3 na 3.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.