Jako fanoušek Liverpoolu bych chtěl vyběhnout na trávník Anfieldu, říká Jan Sedláček

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! A tím se stal záložník SK Jedovnice Jan Sedláček. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jedovnická fanouškovská základna určila, že jste se stal vítězem v anketě Hráč kola, jaké z toho máte pocity?
Je to skvělý pocit být hráčem kola, konkurence na celém okrese je velká, takže tohle ocenění opravdu potěší.
Rekordní počet téměř 500 hlasů a z toho bylo 50% posláno právě vám, kde se bere taková síla v hlasování?
Že máme v Jedovnicích velkou fanouškovskou základnu ví všichni, ale musím přiznat, že tolik hlasů je celkem šílenství. Chtěl bych tímto poděkovat všem co si udělali čas a posílali hlasy.
Jste již 4. hráčem v kabině se statusem Hráč kola, proběhly už nějaké narážky?
To jen potvrzuje, že se nám na jaře dařilo a teď na podzim jsme na to pouze navázali. Doufám, že jmen z naší kabiny bude přibývat. Narážky samozřejmě nějaké proběhly, ale je to jen takové to zdravé hecování.
Kolik vás tento úspěch bude stát?
Kolik mě to bude stát ještě nevím, uvidíme s čím přijde pokladník.
Většinu své kariéry jste strávil v Jedovnicích, co považujete za svůj největší fotbalový úspěch jak dresu Jedovnic, tak v dresu ostatních týmu, které jste během kariéry nosil?
Za největší úspěch v dresu Jedovnic považuju určitě postup do 1.B. Co se týče úspěchů v jiných klubech, tak asi poslední rok v dorostu Blanska, kdy se nám podařilo postoupit do dorostenecké divize.
Jaké bylo však vaše vysněné angažmá, jak v Česku tak v zahraničí ?
Ani si nepamatuju, že bych někdy pomýšlel na nějaké profi angažmá. Ale jako fanoušek Liverpoolu bych samozřejmě chtěl vyběhnout na trávník Anfieldu. Teď už se ale musím spokojit s tím, když se tam dostanu aspoň jako fanoušek.
Teď už k zápasům, poprvé jste naplno bodovali, v prvních dvou utkáních dvě remízy, proč si myslíte, že jste nedokázali naplno bodovat již v prvních dvou kolech?
V prvním kole jsme hostili zvučnými jmény nabitý Bořitov. Před zápasem by pro nás bod měl cenu zlata. Brzo jsme ale v zápase šli do vedení 2:0, takže nakonec měl bod pro nás trošku hořčí chuť. Druhé kolo jsme vyjeli do Černé hory, kde mají krásný nový areál, ale v šíleném vedru bylo důležitější spíš přežít než vyhrát, takže jsme byli s bodem nakonec spokojeni.
Zápas s Drnovicemi jste kontrolovali od začátku, jak byste zhodnotil toto utkání?
V zápase s Drnovicemi jsme šli zásluhou Vikiho rychle do vedení, a to se vždycky hraje s větším klidem. Měli jsme šancí snad na 3 zápasy, takže celkové skóre 4:1 bylo vůči soupeři ještě milosrdné. Důležité jsou ale 3 body! Snad budeme takhle pokračovat i v dalších zápasech.
Dal jste letos svůj první gól, máte nějaký gólový cíl pro tuto sezónu?
Snad jsem to otevřel a bude mě to tam padat zas o něco víc. Myslím, že 13 gólů bych dát mohl (smích), důležitější je pro mě ale týmový úspěch.
V neděli vyrazíte do Knínic, jak jste na zápas připraveni? Věříte znovu v plný počet bodů?
Knínice jsou nepříjemný soupeř, hlavně na domácí půdě. Snad se nám tam tentokrát podaří naplno bodovat. Připraveni jsme jako vždy na 100%.
A na závěr, jaký na vás zanechal náš portál dojem a co byste na něm zlepšil?
Portál fotbalunas.cz hodnotím velice kladně. Je skvělé, že si někdo dá záležet, a motivuje tím i nás, hráče z nižších tříd.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.