ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - jsme nováčkem, jsem tu krátkou dobu a až tak dobrou pozici jsem nečekal, říká hráč 3. kola, Tomáš Solnička

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče ve 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Vítanova, Tomáš Solnička. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi překvapený, že jsi vítězem nejlepšího hráče 2. kola?
Vlastně jsem zjistil náhodou, že jsem v nominaci. Poté jsem to poslal pár kamarádům a pak už jsem jen zahlédl, že jsem vítěz.
Byl jsi spokojený se svým výkonem proti Tuněchodům?
Proti Tuněchodům jsem hrál poprvé. Vstřelil jsem dvě branky a tým bral tři body, takže spokojený jsem. Později mě ještě zamrzela šance na začátku zápasu, kterou kdybych proměnil, tak jsem mohl pomýšlet i na hattrick.
Jaké máš vztahy s hráči a trenéry?
V týmu jsem asi měsíc nebo dva. Kluci v kabině jsou fajn a s trenéry se znám ze svého dřívějšího angažmá v Hlinsku.
Kde jsi ve fotbale vyrůstal a kudy sis všude prošel?
Vyrůstal jsem v Hlinsku. Poté jsem strávil několik let v Pardubicích. V dorostu jsem se vrátil do Hlinska, kde jsem hrál až do chlapů. Poté jsem hrál pár ročníků v nižších soutěžích a teď jsem od srpna hráčem Vítanova.
Jaké máš koníčky mimo fotbal?
Mimo fotbal hraju ještě malou kopanou s klukama ze Svratky a přes zimu se věnuju futsalu.
Kdo je tvým vzorem ve fotbale? Kdo je podle tebe nejlepší hráč planety v současné době?
Vždycky jsem obdivoval Ronalda, ale po jeho ústupu do ústraní, jeho kariéru už nesleduju. Dnes sleduju především českou ligu, takže momentálně nejlepšího hráče nedokážu odhadnout.
Proti, kterému týmu z okresního přeboru se ti hraje nejhůře?
Jak říkám, tuto soutěž neznám. Odehrál jsem tu teprve třetí zápas a zatím jsem si nevyhlédl žádného soupeře, proti kterému by se mi hrálo špatně.
Chtěl by jsi zkusit nějaký jiný tým či ligu? Nebo by jsi nejraději zůstal ve Vítanově?
Nějaké ambice ještě mám, ale těžko se to zatím dá skloubit s pracovním vytížením a osobním životem. Uvidíme časem, jestli se můžu dostat ještě někam výš nebo naopak níž, ale teď jsem spokojený.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.