Pečlivě si naleštim plešku a vyčešu vousky abych házel prasátka na soupeře, říká Rostislav Ježek

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Rostislav Ježek ze Starče. Ani jeho dobrý výkon nestačil na zisk bodů proti Hartvíkovicím. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Rosťo, gratuluji ti k vítězství v naší anketě. Jaká byla reakce na tvoji výhru v naší anketě ?
Děkuji, popravdě jsem to moc nečekal. Prohráli jsme vyrovnaný duel v Hartvíkovicích a zažil jsem rozhodně i lepší zápasy, takže mě to překvapilo. Musim pak pustit nějaký pivko klukům do kabiny, určitě pilně hlasovali.
Jak si byl spokojený se svým výkonem?
Přijel jsem z dovolený, takže jsem byl nahecovanej a na zápas se těšil. Počítal jsem s výhrou, a proto vzhledem k průběhu jsem s našim ani se svým výkonem moc spokojen nebyl. Vlastně jsem byl trochu zklamaný, máme určitě navíc. Nepředvedli jsme svoji hru, byl to sice bojovný výkon, ale chyběla nám kvalitnější rozehra a hlavně přesvědčivé zakončení. I mě to občas fackovalo a nebyli jsme schopni akce dotáhnout kvalitně do konce. Soupeř nebyl špatný, ale porazit se určitě dal. Remíza by byla spravedlivější. No, už je to pryč a jak říkáme v kabině, "vobsere to někdo jinej
Na jakých pozicích by si rád viděl svůj tým?
Na jaře jsme spadli, tým prochází obměnou, trochu se "mění krev". Bohužel se to občas podepíše i na výsledcích. Vše si ale dřív nebo později sedne. Já doufám, že dřív. Kvalitu máme, je potřeba se lépe sehrát a stabilizovat. A makat! Pořád jsem optimista a svůj tým vidím na konci podzimu na špici, nejhůř do 5. místa.
Jak si se připravoval na novou sezónu?
No, snažil jsem se poctivě chodit na přípravu i na stmelovací dýchánky. Ale to víte, v létě je příprava krátká. Mám naštěstí naběháno z jara, tak to bude muset stačit (smích).
Čím vším je pro tebe fotbal?
Fotbal pro mě znamenal vždycky hodně. Pak jsem se potýkal nějaký čas se zraněním achilovky a zjistil jsem, že to jde i bez fotbalu. Člověk měl více času, zkusil jsem jiné sporty a v této pauze mi fotbal k mému překvapení tolik nechyběl... Po uzdravení jsem ale začal zase hrát, fotbal mě baví a těším se na každý trénink i zápas, chytl jsem nový dech. Je to krásný odreagování od každodenního shonu... A až jednou, za 15-20 let nebudu stačit herně, možná zkusim oprášit trenérskou licenci (smích).
Máš ve vašem týmu nějakou přezdívku?
Naštěstí ne, když si vemu, jaké přezdívky padaj například v týmovém chatu...(smích).
Dbáš na to, aby jsi v zápase dobře vypadal?
Určitě ano, pečlivě si naleštim plešku a vyčešu vousky abych házel prasátka na soupeře a měl maximální aerodynamiku. Pak mě nikdo nechytí a můžu rozdávat radost na hřišti.
Jak tě podporuje rodina?
Ale jistě, táta je poctivý fanoušek a jezdí si pravidelně zanadávat i na venkovní zápasy. Konstruktivní kritika je potřeba. Taktéž mě bezmezně podporuje moje snoubenka, která když má čas, tak fandí a pak si i trpělivě vyslechne moje bědování. A vůbec jí nevadí, že fotbalu věnuji tolik času..(smích).
Kdo pravidelně usíná na týmových akcích?
Patřím už do staré gardy, takže je možný, že štafetu mezitím převzal někdo jiný. Ale pro mě bude největší usínač vždycky Laďa Smejkal, kterej si svýho času užíval párty pravidelně cca do 22hé hodiny. Pak čelíčko... Budeme muset nějakou týmovou akci zase spáchat, abych měl pro příště relevantnější a aktuálnější informace (smích) Díky za rozhovor. Všem přeju, ať vás fotbal baví a ať se vám vyhýbají zranění. Potkáme se na hřišti! (nebo pak na pivu!)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.