Spokojený s výkonem jsem byl, ale trenér mě po zápase vrátil na zem, říká hráč kola Petr Štumbauer

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Ahoj, a děkuji. Zápas byl ze začátku z naší strany celkem nervózní, ale postupně jsme se dostávali do hry a soupeře začali přehrávat, což vyústilo ve dvě červené karty a celkem jednoznačný výsledek.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem a popíšeš nám svoje gólové trefy?
No já spokojený byl, ale trenér po zápase za mnou hned přišel a vrátil mě na zem. "Štumby, to, že si dal čtyři góly, jako hezký, ale to dá každej debil! Mnohem důležitější byl ten obrannej zákrok ve třetí minutě a na to, že si hrál předstopera si v tý obraně moc nebyl." No a co se týče gólů, první byl po dorážce. Při druhém mě Jury uvolnil ze středu do strany a já zpoza hráče vystřelil na zadní tyč a k podivu všech se to otřelo o tyč a zapadlo tam kam mělo. Třetí gólík padnul, když na mě obrana hostí zapomněla na středu a já to uklidil okolo brankáře a čtvrtý už ke konci jsem šel do náběhu za skákajícím míčem do strany, vzal jsem ji z první nártem a míč mi zrovna krásně sednul. Takhle to vypadá hezky, ale to, co jsem pro změnu v tom zápase ještě neproměnil, bylo šílený. Kluci se mi smáli celý večer.
Nyní vás čeká šlágr kola v Lišově. Jak myslíš, že bude zápas probíhat?
Určitě nás v Lišově nečeká nic jednoduchého a soudě z posledního střetnutí to bude i dost bolet. Zase na druhou stranu věřím, že budeme hrát na lišovském Áčku a tam je radost se proběhnout, klucí z našeho středu budou moct naplno využít svoji techniku. Konečně se nám vrátí po zranění kanonýr Alexa P. a vyhrajeme 3:1!
Vzpomínáš si ještě na nějaký zápas, který ti taky takhle suprově vyšel?
Neber to jako provokaci, ale vybavuji si zápas před čtyřmi lety proti Dívčicím. Vyhráli jsme 8:1 a já dal ve druhém poločase taktéž čtyři góly.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Rodiče mě vedli ke sportu celkově, vzhledem k tomu, že jsou oba tělocvikáři, nic překvapivého. No a fotbal jsem si vybral tak nějak sám. Začínal jsem ve čtyřech letech v TJ Lokomotiva, pak Dynamo, Čtyři Dvory a v sedmnácti jsem potkal tehdejšího trenéra z Mokrého po cestě ze zastávky a od té doby tady. Tahle sezóna je pro mě v mokrém už čtrnáctá.
Máš oblíbeného fotbalistu?
No samozřejmě Jirka Hrabánek, na něj je radost se koukat, a pro ty šťastnější si s ním i zahrát. Takhle to má snad každý mladý fotbalista, co hraje v Mokrém. No a z těch průměrnějších, ale známějších Pavel Nedvěd. Vždycky jsem obdivoval jeho bojovnost a kopací techniku.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Vždycky jsem fandil Barceloně, ale co odešel Messi, už to není ono.
Zatím máte za tři zápasy 9 bodů. Jak si myslíš, že letos sezóna pro Mokré dopadne?
Jo, devět bodů je super, takový start do sezony jsme v Mokrém opravdu dlouho neměli! Jak sezona dopadne si zatím netroufám odhadovat, přece jenom je to ještě hodně zápasů. Ale co se týče ambicí, tak s klukama koukáme na horní příčky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.