ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - pro mě je sport buď o hokejce nebo kopačkách, říká hráč 4. kola, Jakub Besperát

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče ve 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Chroustovic, Jakub Besperát. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi překvapený, že jsi vítězem nejlepšího hráče 4. kola?
Ano. Překvapený jsem byl hodně, ale chtěl bych poděkovat všem, kdo pro mě hlasovali.
Byl jsi spokojený se svým výkonem proti Heřmanovému Městci?
Se svým výkonem jsem byl spokojený. Byl to první zápas, co jsem byl v základní sestavě v mužské kategorii, takže jsem byl trochu nervózní, ale spoluhráči mě při hře podporovali a pomáhali. Za to bych jim chtěl poděkovat.
Jaké máš vztahy s hráči a trenéry?
Myslím si, že parta v kabině je suprová a na to, že jsem v týmu jeden z nejmladších, tak si myslím, že si s klukama rozumím. Také se mi vyskytla šance hrát se svým starším bráchou, který mě neustále podporuje, takže za to jsem rád.
Kde jsi ve fotbale vyrůstal a kudy sis všude prošel?
S fotbalem jsem vyrůstal v Pardubicích, kde jsem si prošel pár kategoriemi a po nátlaku, co byl v týmu jsem se dál v Pardubicích neudržel. Poté jsem si dal od fotbalu pauzu a začal jsem hrát hokejbal, který hraju doteď a po chvíli jsem se k fotbalu vrátil a začal jsem hrát v mládežnické kategorii v Chroustovicích. Pak jsem byl hostovat v Moravanech jako hráč Chroustovic, kde jsem hrál dorostenecké kategorie a poté jsem se rozhodnul věnovat naplno hokejbalu a zároveň fotbalu v Chroustovicích.
Jaké máš koníčky mimo fotbal?
Mimo fotbal hraju právě zmiňovaný hokejbal.
Kdo je tvým vzorem ve fotbale? Kdo je podle tebe nejlepší hráč planety v současné době?
Fotbalový vzor nemám, když jsem byl mladší, tak mě bavilo koukat na tátu, jak hraje fotbal. Podle mě je nejlepší hráč planety buď Messi nebo Ronaldo, mám je oba rád stejně.
Proti, kterému týmu z okresního přeboru se ti hraje nejhůře?
Abych pravdu řekl, tak jsem se ještě asi nesetkal se všemi týmy, takže nedokážu porovnat, proti kterému týmu se mi hrálo nejhůř, ale asi budu souhlasit s bráchou a řeknu Miřetice. Ty pro mě byly také nepříjemným týmem.
Chtěl by jsi zkusit nějaký jiný tým či ligu? Nebo by jsi nejraději zůstal v Chroustovicích?
Stále jsem věkově dorostenec. Nejdřív bych rád zůstal v Chroustovicích, ale stát se může cokoliv.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.