Náš pokladník má ve všem pořádek, říká hráč kola Filip Šafránek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
Filipe, gratulace k výhře v anketě Muž kola. Kdo se podle tebe postaral o největší porci hlasů a komu by si chtěl touto cestou poděkovat?
Tak určitě chci poděkovat všem klukům, jsme super parta, ale jedno jméno vyzdvihnu našeho "blázna" Stenliho Drtinu, on je schopnej v 1h ráno obvolat celej tým a řvát do telefonu pojďme hlasovat.
Už se ti ozval pokladník týmu ohledně výše pokuty?
Bábič náš pokladník má ve všem super pořádek a hned ve středu ve 12:01 mi volal a hlásil Šáfa máš to za 500.
Utkání skončilo vaší jasnou výhrou. Jak jsi byl spokojený se svým výkonem a vyhráli jste zaslouženě?
V Lišově nám vyšel úvod utkání, kde jsme po 15 minutách vedli 0:3 a zápas jsme díky super úvodu dohráli, ale chci pochválit soupeře, který hrál hezký fotbal a naše vítězství nebylo tak snadné, jak výsledek 1:4 na papíře vypadá.
Nyní vás čeká zápas s Týnem B. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Očekávám vítězství za kterým půjdeme od první minuty, uzavřel jsem s vedení klubu sázku, že po sedmi zápasech budeme mít 21 bodů, když to v sobotu dobře dopadne máme sud piva a 100 řízků. P.S. Kájo holaholahola OP volá...
Jaké byly tvoje fotbalové začátky a kterými kluby jsi prošel?
Začínal jsem v Dynamu ČB, kde jsem hrál do svých 20 let, děkuji všem trenérům za všechno co mě naučili, pak jsem prošel pár kluby v ČR pak se usadil na pár let v Rakousku a od roku 2016 mám "rodinu" v Bavorovicích kde je náš "táta" Kája Franěk.
Máš i jiné koníčky kromě fotbalu?
Hraju na slušné úrovni nohejbal, tenis v zimě a squash, jsem sportovní nadšenec.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Od malička jsem miloval Francesca Tottiho.
Tvůj oblíbený tým?
Můj tým je TJ Bavorovice a všichni lidé, co tu jsou a mé srdce patří nejlepšímu týmu v České republice a to je NAŠE PRAŽSKÁ SPARTA... ACS NAVŽDY!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 9. 2023 22:23
Šafa je Bůh :D ACS navždy kámo:)