Časem se do základu dostanu, věří hráč kola Radim Handl

Přinášíme vám rozhovor s Radimem Handlem, který se stal hráčem 9. kola. Hráč Morkovic našemu webu odpověděl na několik otázek a rozhovor s ním si můžete přečíst právě teď.

 

Facebook - fotbalunas.cz Zlínský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Radime, gratulujeme vám k vítězství v anketě. Na začátek klasická otázka, věděl jste o své nominaci?
O své nominaci jsem se dozvěděl z webu.
Vyhrál jste velkým rozdílem, takže asi máte hodně fanoušků. Víte o někom, kdo pro vás hlasoval?
Vyhrál jste velkým rozdílem, takže asi máte hodně fanoušků. Víte o někom, kdo pro vás hlasoval? Mám hodně kamarádů, kteří pro mě asi hlasovali. Za zmínku stojí i hodně rodinných příslušníků, kteří mně podporují a od malička jsou mými fanoušky. Od nich jsem zřejmě dostal také dost hlasů. Všem, co mi dali hlasy, za to moc děkuji.
Zápas proti Bystřici pod Hostýnem jste vyhráli 6:1, vy sám jste vsítil 2 branky dokonce jako střídající hráč. S jakými pokyny jste šel na hřiště?
Trenér mě poslal na hřiště za stavu 1 : 1 s pokyny, aby se zlepšila hra zálohy, což si myslím s mým příchodem se podařilo.
Áčku se na začátku sezóny moc nedařilo, vázla hlavně produktivita. Myslíte, že by vás výhra proti Bystřici mohla nakopnout? Že je krize zažehnána?
Výhra s Bystřicí je samozřejmě povzbuzující. Musím však říct, že mimo propadáku v Provodově naše mužstvo hrálo vyrovnané partie a při lepší produktivitě jsme mohli mít bodů i více.
Nastupujete i za rezervní tým Morkovic, který hraje 1.B třídu. Můžete nějak srovnat vaši roli na hřišti, když nastupujete za A tým a když za B tým?
Tak za A tým nastupují spíše jako střídající hráč. V základu jsem nastoupil pouze jednou. Máme vyrovnaný kádr. Ale doufám, že časem se do základu dostanu. V B týmu nastupuji v základní sestavě pravidelně jako střední záložník.
Je velký rozdíl mezi tím hrát utkání v 1.B třídě a pak naskočit do rozjetého zápasu krajského přeboru?
V 1.B třídě to samozřejmě není tak náročné. V krajském přeboru už jsou mužstva v jejichž kádrech jsou kvalitní fotbalisté a držet s nimi krok není jednoduché.
Kterými kluby jste zatím ve své kariéře prošel?
Od přípravky až po ml. žáky jsem hrál za FC Morkovice. Od st. žáků až do konce dorosteneckého věku jsem nastupoval v mužstvech SK HS Kroměříž. Ve starších žácích jsme v Kroměříži zvítězili v divizi. V U19 jsme v poslední mé sezoně v dorostu zvítězili v MSFL dorostu.
Jak zvládáte nastupovat v áčku i v rezervě? Jak moc je to fyzicky náročné?
Zatím to zvládám, jelikož v A jako střídající hráč nehrávám celé zápasy. Tak ještě sbírám nějakou tu minutáž za B mužstvo, kde je skvělá parta a rád chodím pomoci, když je to možné.
Zbývá vám pak třeba i čas nebo chuť na jiný sport, nebo koníčky?
Jelikož jsem studentem tak toho volného času tolik není, ale pokud je čas tak se snažím věnovat přítelkyni a kamarádům. Rád sleduji také anglickou fotbalovou ligu, kde fandím mužstvu Tottenham Hotspur.
Áčko hraje příští kolo proti Baťovu, jaké utkání očekáváte? Tušíte, jestli do zápasu nastoupíte?
Baťov body moc doma neztrácí, ale my se pokusíme navázat na zápas s Bystřicí a nějaké body odtud odvést. Jestli nastoupím to už je na trenérovi.
I na závěr klasická otázka. Sledujete web fotbalunas.cz? Co na něj říkáte?
Web sleduji. Jenom je škoda že některé kraje se do toho málo angažují. Snad se to do budoucna zlepší.
Díky za rozhovor a hodně štěstí v dalších zápasech
Taky děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.