ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 9.kolo Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Josef Zezulák z Tisu! Přečtěte si velmi zajímavý rozhovor s tímto hráčem, který se rozpovídal například o průběhu posledního zápasu jeho týmu, kdy bylo k vidění 10 gólů. Co si myslí o jejich hrajícím trenérovi, nebo kdo je jeho vzor? Rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Josefe, byl jste fanoušky fotbalunas.cz zvolen hráčem 9. kola 1.B třídy. Zkuste si vzpomenout na víkendové utkání a zhodnoťte ho z Vašeho pohledu.
podle mého názoru měl Náš víkendový duel 3 fáze: 1 fáze byla od rozehrání zápasu do 62.minuty: Rozehráli jsme skvělou partii s atraktivním soupeřem, který byl ovšem atraktivní jen podle jména a ne na hřišti. Čekali jsme od Humpolce víc bojovnosti a kombinační hry,ale byli bezzubí,o kombinaci se snažili,ale při náznaku nějaké šance jsme vše v zárodku zastavili a hráli to,co jsme potřebovali.Do poločasu jsme si vypracovali dvoubrankový náskok po krásných gólech Pepíka“Pepiny“Novotného a po přestávce dokonce korunovali Náš výkon gólem na 3:0 z kopačky Václava Kafky. 2 fáze byla od 63. do 76. minuty: Zkrat.Jiné slovo mě snad ani nenapadá pro to,co jsme předvedli v těchto 13-ti minutách.Bohužel se soupeři podařilo dát kontaktní gól,který jim vlil sílu do žil a psychicky nakopl jejich sebevědomí ,že už nemají opravdu co ztratit a vrhli se do útočení, se kterým jsme se nedokázali vyrovnat,nepodrželi jsme balón v důležitých chvílích a nedokázali jsme si přihrát tak,jako v prvním poločase.Výsledek toho všeho byl,že soupeř během 6-ti minut vyrovnal a během dalších 7-mi minut jsme už prohrávali 3:5. 3 fáze byla od 77.minuty do konce zápasu: Byli jsme na dně.Takhle ztratit slibný náskok během pár minut,to opravdu s člověkem psychicky zacloumá.Karta se otočila,když se soupeř uspokojil s vedením a my pomalinku začli opět kombinovat a soupeře přehrávat.V 79.minutě se ke mě odrazil ve vápně balon,vystřelil jsem a od tyče míč přilétl na kopačku Petra Sojky,který pohodlně snížil na 4:5.Na nic jsme již nečekali a vrhli se do útoku.Výsledkem bylo,že po pěkném individuálním proniknutí do vápna byl zfaulován Míla Kozlík a byl nařízen pokutový kop.Na něj jsem v týmu určen já,a tak s velkou dávkou štěstí se mi podařilo vsítit tolik důležitý a vyrovnávací gól na konečných 5:5. Určitě skvělý zápas pro diváka měl jěště hořkou příchut při zbytečném vyloučení dvou hráčů na obou stranách, kteří neudrželi své emoce na uzdě a vrhli se ke šarvátce. Kdyby mi někdo před zápasem řekl,že se rozejdem remízově,bral bych to ale takhle jsem zklamán.Takovýto náskok si příště musíme pohlídat.Na druhou stranu jsme ale nejen Humpolci, ale i dalším soupeřům,se kterými ještě budeme hrát dali jasně najevo,že TIS hraje do poslední minuty za jakéhokoliv stavu!!!!!!!!!!!!!
Obdržel jste pěkných 42% všech hlasů, tušíte, kdo pro Vás hlasoval?
Všem mým příznivcům děkuji za hlasy. Já jsem tohle hlasování na žádnou sociální sít nevkládal(kromě mojí manželky:) ),takže si myslím,že nejvíce hlasů přišlo od spoluhráčů z týmu. Máme výbornou partu a věřím,že kdyby byl do sestavy kola nominovaný nějaký jiný hráč z Tisu,tak vyhraje taky na plný čáře!
Máme za sebou už pár odehraných kol. Jak jste spokojený s Vaším průběžným postavením v tabulce a jaké byste si představoval na konci sezóny?
Určitě spokojený jsem. A myslím,že nejen já,ale i ostatní příznivci Tisovského fotbalu. V posledních letech jsme měli spíše záchranářské starosti a tak je pro mnoho lidí překvapením, kde se zrovna v tabulce nacházíme. Je to výsledek dobré práce,která se v Tisovském fotbalu dělá a s tím přicházejí i tížené výsledky. Kdyby se tak ještě zlepšila tréninková docházka,tak můžeme pomýšlet na ty nejvyšší příčky!!!Každopádně o postupu nepřemýšlíme a kdybychom na konci sezony zůstali do 5-ho místa, panovala by spokojenost.
Můžete nám povědět něco bližšího o Vašem trenérovi, Mílovi Kozlíkovi?
Nevím, co bližšího máte na mysli(pikantnosti by byli,ale to bychom tu asi napsat nemohli :) )Určitě to byl, ale od vedení krok správným směrem angažovat zrovna tohohle borce.V jeho letech (sorry Mílo) má jako hráč stále co nabídnout a jeho gólové přihravky jsou lahůdkami pro diváka a účelné pro Naše útočníky. Je vůdči osobností na hřišti i v kabině a všichni ho respektují.No a jako tréner má samozřejmě vždy vše pečlivě připravené(na zmačkaném kousku papírku, na kterém je z jedné strany sestava na zápas a na druhé straně soupis ingrediencí,které má koupit v obchodě,když jde z práce). Dle mého názoru je právě on strůjcem posunu Tisu v tabulce.
A teď trošku z jiného soudku, mohl byste se nám představit, kolik je vám let a co děláte mimo fotbal, jaké máte jiné záliby?
Jmenuji se Josef Zezulák a je mi 29 let. Pracuji jako OSVČ,konkrétně malíř,natěrač a podlahář. Má práce je časově dosti náročná a tak kromě fotbalu a rodiny prakticky nic jiného nestíhám. Ale když už jo ,tak mám rád všechny míčové sporty a největší můj relax je ,že se v klidu podívám na nějaký pěkný film.
Co je pro Vás nyní v osobním životě to nejdůležitější?
Určitě zdraví celé mojí rodiny a aby můj syn Filípek (je mu rok) a dcera Eliška (jsou jí 4 roky) měli poklidné a plnohodnotné dětství bez komplikací. A do budoucnosti určitě nějak pořešit bydlení!
Zpět k fotbalu. Zkuste zavzpomínat na vaše fotbalové začátky. Kdo vás k fotbalu přivedl, kde jste s ním začínal a kterými týmy jste případně za svoji kariéru prošel?
K fotbalu jsem se tak nějak dostal sám. Jednou mi jeden starší kamarád od Nás z dědiny řekl,že hraje za Lučici a že hledají další mladé hráče. A Tak jsem začal přesně 1.září kdy jsem nastoupil do 5.třídy. Prošel jsem v Lučici žákama pod taktovkou pana Pechy, kde jsme dokázali zvítězit v okresním přeboru a jeden rok v dorostu. Pak už se moje fotbalová kariéra vyvíjela jenom v Tisu až doposud.
Jak jste spokojený s Vaší fotbalovou pozicí na které působíte?
Jsem středopolař. Buď přímo na hrotu a nebo ofenzivně laděný záložník (záleží na tom jestli můj parták z útoku zrovna sleze z traktoru a jde si zahrát).Obě pozice se mi líbí a jsem s nimi spokojený.
O víkendu zajíždíte do Štoků, které jsou pouhý bod před vámi, jak se těšíte a jaký očekáváte výsledek?
Těším se moc,bude to kvalitní a vyrovnané utkaní vzhledem k postavení v tabulce. A tak touto cestou chci všechny čtenáře portálu fotbalunas.cz pozvat na tento zápas. A výsledek? Byli bychom rádi za jakoukoli remízu.
Máte nějaké oblíbené číslo dresu?
Ano,je to číslo 8,které také nosím na svých zádech. V mládežnických kategoriích jsem měl ještě 7 nebo 11, ale ty už u chlapů byli obsazené.
Kterého klubu u nás nebo v zahraničí jste největším fanouškem? Popřípadě jaká fotbalová soutěž je Vám nejbližší?
Nemám u nás ani v zahraničí vyloženě vyhraněné kluby kterým fandím. Vždy říkám, že fandím pěknému fotbalu.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Míla Kozlík (doufám,že si to přečte a proti Štokám nastoupím v základu :)) pak ještě Lewandovski s Mullerem z útočníků a samozřejmě Messi jako záložník. Všichni jsou typologicky i věkově stejní hráči :)
Vyhrát hráče kola se nepovede jentak každému. Budete muset přispět do týmové kasy nějaké dotace nebo si hráči vyžádají spíše nějaký aperitiv?
U nás V Tisu to funguje opačně. Když prý vyhraju,dostanu z kasičky jednoho Františka Palackého. Kdo máte zájem jít hrát do Tisu,tak neváhejte volat našemu trenérovi Mílovi Kozlíkovi.
Jsme na konci rozhovoru. Sledujete náš webový portál fotbalunas.cz? Jak jej hodnotíte?
Ano sleduji,moc se mi libí všechny ty výsledkové servisy a statistiky. Člověk se tak dokáže lépe připravit na zápas s daným soupeřem.
Děkuji moc za rozhovor a přeji hodně budoucích úspěchů, jak ve fotbale, tak v osobním životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.