ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - zažíváme velice povedenou sezónu, kterou si musíme udržet a zkusit zatlačit na první místo, říká hráč 10. kola, Pavel Dostál

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Kočí, Pavel Dostál. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi překvapený, že jsi zvolen vítězem nejlepšího hráče 10. kola okresního přeboru?
Ano, jsem překvapený. V naší soutěži je hodně kvalitních a šikovných hráčů. Chtěl bych poděkovat všem, co mi dali hlas.
Jak hodnotíš svůj výkon s Chrastí, po kterém jsi byl zvolen do sestavy kola?
Já se nerad hodnotím. Vždy se snažím hrát co nejlépe pro tým. Někdy je to horší a někdy naopak lepší. Tento zápas určitě přiřadím k těm dobrým.
V Chrasti se hraje hodně špatně. Jaký byl důvod, že jste si odvezli tři body?
Ano je to tak. Posledních pár zápasů se nám tam vůbec nedaři. Velké hřiště a určitě kvalitní soupeř s mnoha šikovnými hráči. Jenže tentokrát spadla klec. Jsem za to moc rád a myslím, že jsme předvedli velmi povedený týmový výkon a proměnili šance. To bylo v tomto zápase velmi důležité.
Momentálně obsazujete druhé místo okresního přeboru. Díky čemu jste v tabulce tak vysoko?
Tak kdyby mi tohle někdo řekl před startem sezóny, tak bych řekl jestli se nezbláznil. Je tu skvělá parta, vždycky tu byla a doufám, že dlouho bude. Přišlo několik hráčů, kteří dobře zapadly do našeho týmu, ale především týmové výkony a proměňování šancí.
Jsi jeden z nejlepších brankářů v okresním přeboru. Máš také takové pocity?
Ne, určitě nemám takové pocity. Dělám jen to, co jsem se naučil a co mě baví. Vždy se snažím odvést to nejlepší pro tým.
Jak probíhala tvoje celoživotní fotbalová kariéra?
K fotbalu mě přivedl můj táta. Začínal jsem v sedmi letech na SK Chrudim. Už si nepamatuji přesně, kdy jsem skončil v bráně, ale začínal jsem jako levý bek. Nikdy jsem moc na to běhání nebyl. Chytání v brance se mi velmi zalíbilo, a tak jsem začal chytat. Moc rád a často vzpomínám na tyto časy. Nebylo to vždy jednoduché, ale bylo to fajn. Teď hrdě oblékám dres SK Kočí.
Je ti 34 let. Máš v plánu hrát v Kočí do konce své kariéry nebo by jsi chtěl vyzkoušet ještě jiný tým?
Určitě budu v Kočí do konce své fotbalové kariéry. Nic už měnit nehodlám. Vždy jsem chtěl hrát za Kočí, protože za něj hrál i můj táta. Kočí je pro mě hrozně velká srdcová záležitost. Vyrůstal jsem tu a mám to tu nesmírně rád. Jsem moc hrdý na to, že oblékám dres Kočí, i když je to jen okresní soutěž.
Jaké máš koníčky mimo fotbal?
Když je čas, tak rád zajedu na houby, práce na zahrádce a samozřejmě rád zaskočím na pivo, když je s kým a čas. Samozřejmě nemůže chybět ani moje rodina, o kterou se krásně starám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.