Svůj vlastní výkon raději nehodnotím, směje se hráč kola Matěj Masaryk

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Matěji gratuluji ke zvolení hráče kola. Budeš muset vložit něco do kasy?
Předně bych rád poděkoval zejména svým spoluhráčům. Nejen za to, že mě svými hlasy dopřáli vůbec asi první individuální ocenění za celou moji ,,kariéru,, ale hlavně za to, jak mě mezi sebe do TJ Bavorovice přijali do kasy samozřejmě něco dám (smích), kolik to bude nevím, od toho máme pokladníka Bábiče (smích.
O víkendu jste vyhráli ve Čtyráku. Jak bys zápas popsal?
Zápas to byl těžký, byla tam spousta osobních soubojů. Objektivně si myslím, že poločas mohl být 3:0 a ve druhé půli to mohlo být mnohem více v klidu. Ale bohužel jsme opět neproměňovali šance. Myslím si, ale že jsme jinak ukázali velkou bojovnost a to jaká jsme super parta.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Svůj vlastní výkon raději nehodnotím (smích). Trenéři mi k tomu řekli svoje a u toho bych to raději nechal (smích). Ale celkově pro mě byl ten zápas zajímavý, jelikož právě ve Čtyřech Dvorech jsem s fotbalem začínal.
V příštím kole přivítáte rezervu Boršova. Jaký tipuješ zápas?
Jelikož na otázky odpovídám až v pátek večer, tak již vím, že Boršov k nám nedorazí. Tipuji tedy vítězství řekněme 3:0 (smích).
Letos se vám daří a jste první. Čemu to přičítáš?
Asi nikdo z nás nečekal, že na tom budeme takto, tedy kromě Filipa Šafránka, ten je pořád nahoře (smích). Ale za sebe bych řekl, že to je tím, že jsme dobrá parta a bojujeme jeden za druhého.
Jaký je tvůj oblíbený tým?
TJ Bavorovice a Klokani z Vršovic.
Máš oblíbeného hráče?
Vždy se mi líbil Zinedine Zidane. Pak nesmím opomenout Filipa Šafránka, kterému bych chtěl tímto poděkovat za skvělou zimní přípravu v posilovně.
Čím je pro tebe vlastně fotbal?
Fotbal je dnes pro mě po letech obrovskou zábavou. Hřiště a hlavně kabina místem, kde si odpočinu od všech těch běžných starostí a taky je to cesta k tomu, abych neměl pivní pupek.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.