ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - jsem poctěn, že můžu být součástí klubu jako jsou Křižanovice a jdeme si pro top 3., říká hráč 11. kola, Denis Maršálek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Křižanovic, Denis Maršálek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi překvapený, že jsi vítězem nejlepšího hráče 11. kola?
Je to pro mě příjemné překvapení a upřímně jsem to nečekal, že se dostanu do sestavy kola a už vůbec ne, že budu hráčem kola.
Proti Kameničkám ses trefil rovnou dvakrát. Toužil jsi po hattricku nebo jsi chtěl získat body?
Tak samozřejmě, že hattrick by byl senzační i proti, že by to pomohlo jak mému sebevědomí, tak i týmu a možná i změnilo průběh zápasu.
Kameničky nejsou jednoduchým soupeřem. Jak se ti proti nim hrálo?
Proti Kameničkám jsem si dost věřil a bylo to vidět, že jsem se dostal do hledáčků všech obránců. Každopádně to nebylo jednoduché, ale v druhé půli jsme ukázali, že Kameničky můžeme jako tým s přehledem přehrát.
Jsi v Křižanovicích pouze chvilku. Jaké máš s týmem vztahy?
Kluci z Křižanovic jsou senzační banda kluků, kteří mě vzali mezi sebe s naprostou grácií, za což jim moc děkuju. Dostal jsem samozřejmě parádní přezdívku a doufám, že si s klukama náramně užiju první rozlučku a ještě je poznám víc.
Tvá kariéra byla velice bohatá. Kde všude jsi hrál? Kde se ti nejvíce líbilo?
Jsem z Prahy, kde jsem taky samozřejmě v pěti letech začal hrát fotbal za SK Třeboradice. Bohužel jsme se rozpadli a dostal jsem nabídku hrát za FK Meteor Praha VIII, kde jsem měl šanci si zahrát proti nejlepším klubům v ČR v první dorostenecké lize. V Meteoru jsem samozřejmě nejvíce fotbalově vyrostl. Poté moje putování zamířilo do týmu FK Neratovice, kam jsem přestoupil na jaře 2018. Tam jsem hrál půl roku a potkalo mě první zranění kariéry. Při zápase jsem špatně došlápl a ruplo mi v koleni. Po rentgenu mi zjistili nárůstky v koleni a vypadl jsem na tři měsíce. V Neratovicích mi bohužel trenér nedal šanci se vrátit zpět do hry, a proto jsem odešel za kamarády do Hovorčovic, kde jsme hráli pro radost a zábavu. Stali jsme se dokonce vícemistry krajské třídy staršího dorostu. Pak jsme z dorostu udělali B-tým SK Hovorčovic. Nakonec jsem byl povolán do A-týmu, ze kterého jsem přišel právě do Křižanovic.
Blíží se konec podzimní části sezóny. Máš nějakou motivaci do jarní části sezóny?
Můj ideál i celého týmu je, se dostat do top 3. Přijde mi, že se snažíme hrát hezký fotbal a tím pádem máme na to hrát na vrcholu tabulky.
Je ti teprve 19 let. Máš ve fotbale ještě nějaké plány?
Plán je jeden a jednoznačný. Bavit se fotbalem, a jestli se do mé fotbalové cesty přimotá nějaká zajímavá příležitost, tak po ní bezpochyby šáhnu.
Jaké máš koníčky mimo fotbal?
Jsem díky rodičům velmi sportovně založený. Rád jakkoliv sportuju. Baví mě posilování, které patří do mé obvyklé činnosti, když nejsem na fotbale nebo ve škole.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.