ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - přestože jsme neprohráli ani jedno utkání, tak nás další utkání čeká velká výzva s Chrastí, říká hráč 15. kola, Tomáš Polívka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč z Miřetic, Tomáš Polívka. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi překvapený, že jsi vítězem hráče 15. kola?
Trochu ano. Nejsem si jistý, že jsem v zápase předvedl něco extra, takže to spíš beru jako důkaz naší týmové souhry a dlouhodobého výkonu. Jsme schopni v obraně udržovat nulu, což je klíčové pro úspěch.
Jak jsi spokojený se svým výkonem proti Křižanovicím?
Tak vždycky by to mohlo být lepší. Ale spíš jsem teďka spokojený, že se daří klukům dopředu. Vytvářet šance a následně je i zakončovat. Posledních pár sezón jsme s tím měli problémy, tak jsem rád, že se to teď trochu prolomilo a dáváme více gólů.
Jste lídři tabulky okresního přeboru. Jak jsi s celou sezónou spokojený?
Na umístění si stěžovat nemůžu, ale přece jen sezóna ještě není u konce, takže musím citovat slova Lukáše Zdražila, snad to takhle vydrží co nejdéle, ale čeká nás ještě velký kus práce. Jinak celkově jsem se sézonou spokojený, hlavně s partou, která tu je. Letos si snad společně ten postup vykopeme.
Jak probíhala tvá celá fotbalová kariéra?
Víceméně celou dobu se točím kolem Miřetic. Na sezónu jsem přešel do Zaječic do starších žáků, která v tu dobu byla spojená s Chrastí. Tam se nám podařilo vyhrát soutěž. Pak jsem hrál zase v Miřeticíh v dorostu. Potom jsem hrál v Hlinsku v dorostu, kde jsem si poprvé zkusil vyšší soutěže. Za dorost krajský přebor a za chlapy, kteří v tu dobu vybojovali postup do divize, jsem odehrál taky jeden zápas.
Jaké máš koníčky mimo fotbal?
Rád bych napsal běhání, tak třeba to jednou bude pravda. Kromě toho jsem tento rok po dlouhé době vyzkoušel lyžování, tak doufám, že se mi podaří vyrazit na hory i v dalších letech.
Je ti 23 let. Pracuješ nebo jsi stále studentem?
Oboje. Studuji, ale u toho mám stálou brigádu.
Kdyby jsi dostal nabídku do jiného týmu, příjmul by jsi ji?
Momentálně rozhodně ne. Tuto sezónu se nám opravdu daří a jsem v klubu spokojený, takže odejít neplánuji.
Z jakého týmu jde největší strach a popřípadě by jste s ním mohli ztratit body?
V následujícím kole se utkáme s týmem z Chrasti, kteří nás tuto sezónu jediní připravili o body. Myslím si, že ani tentokrát nám to nepůjde lehce. Jsou to mladí hráči a nebojí se hrát rychlý a důrazný fotbal, což pro nás může být výzva.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.