"Nejlepší období bylo na Sencu", prozrazuje hráč sedmého kola Petr Kolář.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím kapitán aktuálního lídra tabulky z Dýšiny - Petr Kolář! Petr se nám rozpovídal o hře svého mančaftu, o ambicích a dalších zajímavých tématech. Přečtěte si rozhovor s naším hráčem kola právě zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jako obránce jste se stal hráčem kola, jste překvapený?
Vzhledem k svému věku celkem ano. Je to také ovlivněno hrou naší obrany a celého našeho týmu.
O víkendu jste se nenechali zaskočit a nebezpečným Malesicím jste nedovolili vstřelit ani jeden gól. Jak moc těžký zápas to byl?
Byl to zápas týmů z čela tabulky, tak tomu odpovídal i průběh hry. Po celý zápas se hrál kvalitní fotbal ve velkém tempu. Celých 90 minut bylo náročných .
Za sedm kol jste inkasovali pouze šest branek, jste se sebou spokojený? Jak jste již říkal, dobře brání celý tým.
Jsem spokojený především s hrou celého týmu. Soustředím se samozřejmě na to, aby můj výkon na hřišti byl co nejlepší , ale osobní statistiky si nevedu a jak už jsem řekl, důležitý je výkon celého týmu a ten momentálně funguje výborně .
To rozhodně ano, aktuálně se nacházíte na špici s pětibodovým náskokem na druhou Lhotu. Bavíte se již v kabině o postupu?
Je odehráno pouze sedm kol z celkových šestadvaceti, ale nebudu popírat , že takové debaty už v šatně párkrát proběhly. Pokusit se o postup byl ale jeden z cílů už před sezónou.
Pojďme k Vám osobně. Ve svých nejkrásnějších letech stále válíte a jistě jste toho již ve své kariéře mnoho zažil. Jakými kluby jste prošel?
Já jsem odchovanec Doubraveckého Senca, kde jsem stále jako jeho kmenový hráč. Začínal jsem tam v osmi letech jako malý žáček. Přes dorost jsem se dopracoval až do A týmu , kde jsem byl v éře postupů z městského přeboru, přes I.B , I.A třídu až do kraje. Za Senco mám dokonce dva divizní starty . V pětadvaceti letech jsem přestoupil do Města Touškov, kde se v té době hrál Krajský přebor . Zde jsem hrál pět let a v 30 letech jsem se vrátil za B tým na Senco. Před třemi lety jsem byl na hostování v Bukovci, kde jsem z pracovních důvodů musel po šesti zápasech skončit. Letos na jaře jsem po dvou a půl letech opět začal hrát právě za Dýšinou.
Na jaké z těch období nejraději vzpomínáte?
Všude byla a je výborná parta lidí, ale jsem odchovanec Senca, tak samozřejmě na tuto část fotbalové kariéry a převážně na postupovou euforii, kde jsem si jako mladý mohl na hřišti zahrát i s hráči z naší nejvyšší fotbalové ligy (Karel Krejčí - trenér Viktorie a spousta dalších ).
Máte nějaký fotbalový vzor?
Musím po pravdě říct, že ne. Obdivoval jsem a obdivuji Pavla Nedvěda za jeho pracovitost a kam se s ní dokázal propracovat.
Obecně se v každém týmu za takový úspěch platí něco do týmové kasy. Co Vás bude stát vítězství v naší anketě?
No, raději to nechci ani vědět , ale myslím si, že do týmové pokladny přispěji celkem slušnou částkou, podle reakci týmového pokladníka Jaroslava Špánka.
O to veselejší bude jistě dokopná po sezóně. Je na závěr něco, co byste chtěl vzkázat fanouškům nebo spoluhráčům?
Spoluhráčům snad jen to, ať mají ještě trpělivost a nějaký ten pátek to se mnou vydrží. Fanouškům bych chtěl poděkovat za všechny hlasy a ať se přijdou podívat v hojnějším počtu na zápasy Dýšiny. Třeba zrovna teď v sobotu od 16.00 na derby v Chrástu.
Já Vám moc děkuji za rozhovor a přeji mnoho fotbalových i životních úspěchů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.