ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 9.kolo Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Anketu ovládl Karel Kluch z týmu Sparta Sosnová. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaké byly vaše fotbalové začátky a kde všude jste působil?
Víceméně pocházím z České Lípy, kde jsem vlastně začínal již od přípravky. Dal jsem si poté pauzu a zase se vrátil, to už bylo k dorostu. Něco jsem zde odkopal a poté přišla možnost jít do Sosnové. Tu jsem neodmítl a možnost hrát za Sosnovou se tak stala skutečností.
Proč jste si vybral zrovna post brankáře?
Dostal jsem se do brány vlastně náhodou. Původně jsem hrál v obraně, ale jednou jsme si takhle na konci sezóny, kdy už se o nic nehrálo, losovali posty a já si vytáhl brankářskou pozici. Zkusil jsem si to a do příště se tomu nebránil, takže mi to už zůstalo.
Co říkáte na aktuální formu týmu?
Není ideální, co si budeme povídat. Máme málo bodů. Moc jsme toho nevyhráli. Párkrát jsme se navíc o body připravili svou vlastní hloupostí, takže i proto jsme tam, kde jsme. Rozhodně se máme v čem zlepšovat.
Plánujete kádr ještě před koncem ligy doplnit? Vy vlastně jste jedna z posil...
Ano jsem jedna z posil. Klub potřeboval někoho do brány a já s tím souhlasil. Nevím jaké má plány vedení, to se musíte zeptat jiných, ale myslím si, že minimálně jeden nebo dva hráči by byli potřeba. Potřebovali bychom totiž posílit hlavně kraje obrany, konkrétně tu levou stranu. Možná by se hodil i nějaký ten gólový útočník, protože branek zrovna moc nedáváme.
Vaše ambice co se týmového a individuálního úspěchu týče?
Tak to je jasné. S klubem budeme bojovat o udržení v soutěži. A co se týče mých vlastních ambicí? Chci se vrátit zpět do Arsenalu jako brankářská jednička. To je můj cíl.
Jaký je váš fotbalový vzor?
Zřejmě Manuel Neuer. Důvodem je fakt, že je nejlepší na světě na svém postu. To co dovede v brance je neuvěřitelné. Navíc jeho hra nohou, to je radost pohledět. Jinak fandím Tottenhamu.
A na závěr, co říkáte na působení všech našich týmů v Evropské lize? Takový Slovan Liberec dokázal zvítězit na Marseille...
Tak já jsem skalní fanoušek Slovanu, takže jsem z toho maximálně nadšený. Pak je tam i Sparta a Plzeň. Já jim věřím a bylo by pěkné, kdybychom měli ty dvě místa pro ligu mistrů. Pravidelná účast našich klubů v této soutěži by byla skvělá.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.