Jsme atypický klub, žádnou pokutu za hráče kola neočekávám, směje se Miroslav Štěpán

Hlasování čtenářů našeho webu rozhodlo o tom, že hráčem sedmého kola se stal Miroslav Štěpán z týmu Boston Kluky. Ten nám podrobně popsal poslední utkání v Záhoří a také to, co čeká od dalšího zápasu. Rozpovídal se také o tom, jak se mu líbí náš web, či o tom, kdy se mu naposled podařilo vstřelit hattrick. Ještě mnohem více se dočtete v našem pravidelném pátečním rozhovoru s hráčem kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co jste říkal na to, že jste vyhrál anketu o hráče kola?
Docela mě to překvapilo a to dost příjemně. Opravdu jsem to nečekal. Hodně lidí ze vsi a okolí říkalo, že by si to někdo od nás zasloužil a dopadlo to takhle. Takže bych chtěl všem za to poděkovat.
Budete za to muset něco zaplatit do kasy?
U nás se to moc nebere. Takový kraviny většinou vymýšlím já a ještě jsme k něčemu takovému nedospěli. Jsme takový trošku atypický klub. Samý mladý. Nejstarší náš člen má 43 let. Zakládající členové jsou už pryč, takže si to tu tak nějak řídíme my mladý. Takže žádnou pokutu neočekávám (smích).
V uplynulém kole jste vstřelil hattrick. Kdy naposled se Vám to povedlo?
Paradoxně hned v prvním kole. Na domácím hřišti s Březnicí. Takže to není zas tak dlouho.
Takže jste opravdu šutér a není to pro Vás nic nového.
To ne no (smích). Ne, někdy to tam napadá samo a někdy na to člověk čeká půl sezony. Ale od útočníka se góly čekají, takže kdo jiný by je měl také dávat.
V Záhoří jste vyhráli 5:0. Zhodnoťte mi, prosím, tento zápas.
Jeli k derby s tím, že nečekáme nic nového. V Záhoří jsme většinou prohráli a nedali gól. Většinou tam chodí hodně lidí a to se potvrdilo i teď. Myslím, že tam byla návštěva kola. My jsme šli od začátku zatím, že chceme dát rychlý gól. To se nám povedlo a nabudilo nás to. Pak jsme přidali druhý a vyklidili jsme střed hřiště. Asi jsme si mysleli, že to půjde samo. Záhoří si vypracovalo dvě šance, které naštěstí neproměnilo a my do půle udrželi nulu, což nás ještě víc nakoplo. Na začátku druhé půle jsme dali ještě třetí gól a po něm se zápas už jenom dohrával.
Další zápas vás čeká v Božeticích. Co od něj čekáte?
Je to nováček soutěže. Na soupisce mají pár mladých kluků a pár ostřílených mazáků jako je Maťha. Vždycky se tam hraje špatně. Mají menší hřiště, na kterém umí hrát. Doufám, že tam pojedeme bodovat. Poslední dva zápasy sice nebodovaly, ale předtím byly na čele tabulky, takže nás rozhodně nečeká nic lehkého.
Nyní vede tabulku. S jakým umístěním byste byli na konci sezony spokojení?
My si vždycky říkáme, že chceme rád klidný střed. Někde do pátého místa. Máme vždy dobrý podzim. Na jaře se tolik netrénuje. Teď si chceme udělat co největší náskok. Nechci zažít situaci, co byla loňský rok, kdy jsme na jaře prohrávali jeden zápas za druhým. Letos jsme pořádně potrénovali a je to vidět. Uvidíme, jak to půjde dál.
Jaké máte další koníčky kromě fotbalu?
Občas si jdu zahrát hokej. Jinak se pořád potuluji po fotbalu. Začal jsem u nás trénovat malé děti, takže mi toho volného času moc nezbývá. A samozřejmě rodina.
Co říkáte na web fotbalunas.cz?
Líbí se mi to. člověk se dočte něco nového, jsou tam zajímavé rozhovory a ty expert tipy jsou taky zajímavé. Hezké zviditelnění nižších soutěží. Občas zajímavé diskuse a podobně. Od té doby, co se to rozjelo a my se o tom dozvěděli, tak to s klukama sledujeme a povídáme o tom. Takže jen tak dál.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.