ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 12.kolo Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Anketu ovládl Jakub Čvančara z týmu TJ Jestřebí-Provodín! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se hráčem 12. kola Okresní soutěže. Věděl jste o tom, že jste v nominaci?
Ano. Na váš web jsem narazil začátkem týdne a byl jsem samozřejmě zvědavý.
Vraťme se k zápasu s Dubnicí. Porazili jste tým, který měl velkou formu. Čekali jste, že soupeře takhle přejedete?
Nesešli jsme se úplně kompletní, ale abych pravdu řekl, vyhovuje nám domácí hřiště, protože je na tuto soutěž nadstandardní a my jsme schopni si tu zahrát fotbal a ne pouze nakopávat balóny jako na jiných hřištích, které nemají takovou kvalitu. Jasný příklad byl k vidění třeba minulý týden v Kunraticích. Věřil jsem tedy ve vítězství, ale že to bude takovým rozdílem, to opravdu ne.
Trenér Kolář vás označil za jednoho z hráče utkání. Jak vy osobně jste byl spokojen se svým výkonem?
Herně jsem byl určitě za svým očekáváním. Hlavně první poločas jsem byl dost neviditelný, ale vlastně hraji pravidelně celé zápasy po dlouhé době, takže se do toho postupně dostávám a s každým odehraným poločasem se cítím lépe. Stále ještě občas řeším situace dost ukvapeně. Snad to herně půjde nahoru. Uvidíme o víkendu v Libchavě.
Jaké byly vaše fotbalové začátky? V kolika letech to bylo a kdo vás k fotbalu přivedl?
Začal jsem v pěti letech na Lokomotivě. Přivedl mě tam můj tehdejší nejlepší kamarád.
Na jaké fotbalové období vzpomínáte nejraději?
I když po osobní fotbalové stránce je mé fotbalové období velice chudé, tak na poslední roky v Arsenalu Lípa. Ať už za trenéra Ješety (nyní se mnou hraje v Jestřebí) nebo nyní za Sajmiho. Oba jsou pro mě báječní trenéři a já jsem moc rád, že jsem měl tu čest být součástí mužstva, jež trénovali. A samozřejmě tomu napomohla i parta, která tam je perfektní.
A na druhou stranu, bylo nějaké, na které byste nejraději zapomněl?
Stoprocentně na období, kdy jsem kvůli zranění kolene nemohl skoro dva roky hrát fotbal.
Jak jste doposud spokojen se hrou vašeho týmu? Co říkáte na vaše umístění?
Odehrál jsem tu zatím pouze čtyři zápasy, ale většinu kluků znám už z minulého podzimu, kdy Jestřebí ještě bylo béčkem Doks a já sem chodil vypomáhat. Nicméně, jak jsem zmínil výše, hra na domácím hřišti se mi zamlouvá. Hrajeme zde kombinační fotbal, který má hlavu a patu a to mám rád. Nejsem moc typ hráče, co by se honil za dlouhými balony.
Od dubna letošního roku běží nový fotbalový portál Fotbalunas.cz, který mapuje amatérské fotbalové soutěže. Co na něj říkáte?
Narazil jsem na něj až tento týden a myslím si, že je to opravdu super. Každý fotbalista si rád přečte, jak si vede jeho tým nebo on samotný a rád se také podívá na statistiky. Jestli funguje web ve všech soutěžích jako v téhle, kde si člověk po víkendu hezky počte, tak je to opravdu moc fajn.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.