"Messi je pro mě bůh," říká hráč kola Karel Knaf!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím Karel Knaf! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se hráčem devátého kola městského přeboru, co na to říkáte?
Samozřejmě mě to těší, vaše anketa se stává čím dál, tím víc prestižnější.
Svou nominaci jste si vysloužil díky dvěma gólům do sítě Spojů. Jak se Vám to podařilo?
Musím uznat, že jsem měl po dlouhé době vydařený zápas, hlavně tedy začátek. Na Spoje jedu vždy velice nabuzený, protože z jejich hřiště si poslední dobou body neodvážíme.
Spoje jsou známé svou tvrdou hrou, bylo to o důrazu i v tomto utkání?
Je to přesně tak, jejich styl nám nevyhovuje, jsou tvrdí, někdy bych řekl že i trochu zákeřní. My preferujeme trochu jiný styl hry.
O to víc je jistě výhra cennější. Jako správný kapitán jste vedl mužstvo za třemi body již od úvodu utkání. Jak jste se zasloužil o kapitánskou pásku?
No, abych pravdu řekl, tak ani nevím. Martin Seidl, bývalý kapitán udělal asi nějakou zásadní chybu a nechal se o ní připravit a asi jsem byl zrovna vedle trenéra, když určoval komu ji předá.
Když už se o něm zmiňujete, tak právě Martin Seidl mi sdělil, že Vám tuhle výhru pěkně spočítá, už víte, kolik to bude stát?
Ano, vím, že jsme kvůli Vám museli přidat další řádek do seznamu pokut. Částku budeme projednávat dnes na mimořádné schůzi rady starších, ale tipuji, že to bude něco mezi 200 - 500 korunami. Hlavní slovo má samozřejmě pokladník.
Když už jsme u toho placení, tak Martin Seidl by si za své druhé místo také nějakou "pokutu" určitě zasloužil.
Podle mě by si spíš tuto cenu zasloužil za aktuální výkony vyhrát, je teď opravdu v dobré formě.
Zaostal za Vámi také pouze o dvě procenta, bylo to velmi těsné. Hovořil o Vás jako o svém parťákovi z týmu, rozumíte si stejně dobře jako na hřišti i mimo něj?
Určitě, ještě s pokladníkem Martinem Schumannem, který Vaší anketu vyhrál nedávno, jsme opravdu nerozluční kamarádi i mimo hřiště. Schumann mě do Unionu dokonce přivedl, když jsem se do Plzně přistěhoval a za to mu mohu jen poděkovat, protože je to úžasný klub se spoustou skvělých lidí.
Trošku jste to již nakousl. Jaká byla Vaše předchozí angažmá?
Můj mateřský klub je Spartak Horní Slavkov, kde jsem strávil většinu "kariéry". Odskočil jsem si jen hostování do Karlových Varů, kde jsem okusil mládežnickou Ligu. Pak už jen hostování v sousední vesnici za Baník Krásno. Od roku 2010 už jen Union.
S Unionem se právě nacházíte na pátém místě tabulky, jaké jsou nyní ambice?
Ambice se v podstatě mění dle aktuální výkonnosti. Chvilku krajský přebor, pak zas udržet se ve městě. Každopádně bych přišel o pásku, kdybych neřekl, že se ještě o postup porveme.
Máte nějaký fotbalový vzor? A jaký je Váš nejoblíbenější tým?
Asi nebudu příliš originální, fandím Viktorce a Barceloně. A hluboce se klaním před Messim, to je pro mě bůh.
Chtěl byste na závěr něco vzkázat spoluhráčům či fanouškům?
Chtěl bych poděkovat za hlasy, hlavně spoluhráčům a manželce, vzali to asi velice zodpovědně. A vašemu webu, že trochu zpestřuje i nižší fotbalové soutěže.
My také děkujeme a přejeme úspěšnou kariéru!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.