Rozhovor s nejlepším hráčem 12. kola Karlem Tomanem!

Halenkov se od začátku sezony drží na předních příčkách tabulky Okresního přeboru. Díky těsné výhře 1:0 v Novém Hrozenkově poskočil dokonce na 2. pozici. Velkou měrou k tomuto výsledku přispěl gólman Karel Toman, jenž v naší anketě o nejlepšího hráče kola získal největší počet hlasů.

 

Facebook - fotbalunas.cz Zlínský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Karle, gratulujeme k výhře v naší anketě. Co na toto ocenění říkáš? Věděl jsi o zařazení do nejlepší jedenáctky kola?
O nominaci mi řekli spoluhráči. Chci poděkovat všem, kteří pro mě hlasovali, ocenění si velmi vážím. Po předchozích zápasech v Poličné a Bystřici, kdy některé góly šly na můj účet a přišli jsme o body, jsem rád, že v derby s Novým Hrozenkovem jsem náš tým podržel .
V Novém Hrozenkově jste vyhráli nejtěsnějším rozdílem, tedy 1:0. Jak zápas probíhal z Tvého pohledu? Musel jsi řešit nějaké těžké situace?
Začátek byl perfektní, ve druhé minutě z první střely na bránu gól Honzy Šuláka a mohlo být ještě líp, jenže o pár minut později Pepa Haničák poslal míč hlavou jenom do břevna. Asi po dvaceti minutách s námi soupeř vyrovnal krok a byl do poločasu lepším týmem. Vypracoval si několik příležitostí na srovnání, které se mi podařilo zlikvidovat. Po přestávce jsme hru zlepšili a domácím se podařilo moji branku vážněji ohrozit až v posledních deseti minutách zápasu. Největší šanci měli až v nastavení, kdy jsem po centru z levé strany reflexivně vyrazil dobře umístěnou hlavičku k tyči.
Tatranu se poměrně daří, jste na druhé příčce pět bodů za vedoucím Semetínem. Jaké jsou týmové ambice? Držet se v horní části tabulky nebo dokonce myslíte na vyšší soutěž?
Ambice jsou vysoké, máme hodně zkušených hráčů. Ale postup měl být už vloni, kdy jsme to měli výborně rozehrané. Letos se Semetínem to bude hodně těžké.
Karle, zkus nám přiblížit své fotbalové začátky a angažmá, ve kterých jsi působil.
Budu stručný, 20 let hraju za Halenkov.
Máš nějaký předzápasový rituál?
Nevím jestli bych to nazval jako rituál, ale před zápasem si zkontroluju, jak jsou vysoké branky.
Máš sportovní či fotbalový vzor a případně oblíbený klub?
Peter Schmeichel, Arsenal Londýn
S kým v kabině nejlépe vycházíš?
To bych musel vyjmenovat celý tým, protože máme dobrou partu.
O víkendu hostíte na domácím trávníku Huslenky. Jaký průběh očekáváš?
Huslenky jsou dvanácté a my druzí, takže se to může zdát jako jasná záležitost, ale stejně jako v Hrozenkově je to derby a ty bývají zrádné, tabulkové rozdíly se mažou. Zápasy s Huslenkami jsou vždy vyhecované, v podstatě se všichni známe. Bude to určitě těžký zápas, ale věřím, že zvítězíme a přezimujeme na druhém místě.
Rozhovor se blíží ke konci, a proto mám na Tebe poslední otázku. Sleduješ náš web www.fotbalunas.cz? Co na něj říkáš?
Posledních pár týdnů web sleduju pravidelně. Líbí se mi, že se tady člověk dozví víc věcí, než jen hodnocení zápasů.
Chtěl bys někomu něco vzkázat? Rodině, spoluhráčům či fanouškům?
Samozřejmě musím poděkovat mojí přítelkyni a 10ti měsíčnímu synovi, kteří prožívají moje úspěchy i neúspěchy se mnou. Takže Jani a Sašíku, díky, že mi fandíte :-)
Děkujeme Ti a ať se i nadále daří!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.