ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 14.kolo Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Anketu ovládl Roman Tichý z týmu TJ Horní Libchava! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pane Tichý, stal jste se hráčem 14. kola. Věděl jste o tom, že jste v nominaci?
Ano věděl. Mluvili jsme s koučem a ten mi vše řekl, takže o tom mám přehled.
Váš trenér vás nominoval jako hráče utkání. Jak jste byl se svým výkonem spokojen vy osobně?
Z mé strany to nebylo špatné. Naopak jsme hráli jako celek dobře, i když je ještě stále na čem makat.
Co mi povíte o vašich fotbalových začátcích?
Kde jsem začínal? Tady v Libchavě, což je zhruba dva roky zpět. Začínal jsem za dorost, kde vlastně hraji dosud. Místy chodím vypomáhat chlapům, když je potřeba. Před tím jsem nikde jinde nehrál, takže jsem se hrou začal relativně pozdě. Asi tak nějak.
Jak jste doposud spokojen s výkony vašeho týmu?
Je to samozřejmě čím dál tím lepší. Zvedáme se a o to jde. Minulý rok jsme byli znatelně horší, a proto je dobře, že hrajeme lépe a lépe. Můžou za to i noví hráči, kteří nás dobře posílili.
Jaký je váš top hráč a klub?
U mě jednoznačně vede CR7. Je to pro mě jasně nejlepší hráč na světě. Ta jeho technika a kličky, to stojí za to. Navíc dává i spousty branek. Klub je tedy také jasný. Real Madrid! Takže nejlepší hráč v nejlepším klubu.
Od dubna letošního roku běží nový fotbalový portál Fotbalunas.cz, který mapuje amatérské fotbalové soutěže. Co na něj říkáte? Sledujete ho pravidelně?
Je to určitě dobré. Máme zde přehled například o tom, jak zahrály ostatní kluby, statistiky, rozhovory apod. Podle mě se to časem určitě chytí více, protože o amatérských soutěžích se tolik nepíše, jako o těch vyšších.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.