Myslím, že jsme celý podzim předváděli dobrý a líbivý fotbal, ale pořád máme co zlepšovat, prohlásil hráč jedenáctého kola Petr Földeši

V jedenáctém kole Vás nejvíce zaujal výkon opory záložní řady Dlouhého Újezda Petra Földešiho. V zápase s Chodovem (report zde) se dokázal střelecky prosadit a jeho trefa byla nakonec vítězná. Jeho celkově již devátý gól v sezoně pomohl Dlouhému Újezdu k výhře 2:1 a k upevnění třetí příčky v tabulce. Pojďme se podívat, co nám prozradil v našem rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste zhodnotil zápas s Chodovem?
Myslím, že jsme nepodali úplně přesvědčivý výkon. Do zápasu jsme vstoupili s tím, že chceme co nejdříve vstřelit vedoucí branku. To se nám povedlo a v první půli jsme byli lepším týmem. Po přestávce jsme se ale přizpůsobili hře soupeře a hra se vyrovnala. Oba týmy pak měly pár nevyužitých šancí, ale pro diváky to asi nebyl moc záživný fotbal. Naštěstí se nám ale podařilo dovést zápas do vítězného konce.
Jaké máte vyhlídky do zápasu s Borem?
Bor má určitě kvalitní mužstvo a podává dobré výkony. Nečeká nás nic lehkého, ale i tak chceme získat tři body. Bude to asi vyrovnané utkání, pro nás dost těžké a náročné, ale věřím, že dokážeme vstřelit více gólů než soupeř a zvítězit.
Jak byste zhodnotil vystoupení Dlouhého Újezda na podzim?
Na podzim jsme podávali myslím kvalitní výkony, i když se v některých zápasech nedařilo a měli jsme i smůlu. Většinu soupeřů jsme dokázali přehrávat naší kombinační hrou. Myslím, že jsme celý podzim předváděli dobrý a líbivý fotbal, ale pořád máme co zlepšovat.
Máte nějaké plány na zimní přípravu?
Do zimní přípravy asi zatím žádné velké plány nemáme, ale určitě budeme chtít zlepšit nedostatky, které nás provázely v průběhu podzimu. Budeme mít jistě řadu těžších tréninků a přátelských utkání, kterými se budeme připravovat na jarní část sezony, kde bychom chtěli získat více bodů než na podzim.
Jak vůbec vypadala Vaše dosavadní kariéra?
Moje kariéra začala v šesti letech v FK Tachov, jehož hráčem jsem vlastně stále. V poslední době procházím řadu hostování, první byla Přimda, poté Rozvadov a nyní hostuji v Dlouhém Újezdě.
A na závěr, máte svůj fotbalový vzor?
Mých fotbalových vzorů by mohlo být hned několik. Moji největší oblíbenci jsou Andrés Iniesta a dnes již nehrající Pavel Nedvěd a Zinedine Zidane.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.