Chtěl bych postoupit z okresu, tvrdí nejlepší hráč uplynulého kola Tomáš Marek

Poličná v sobotu přivítala na svém hřišti první Semetín. Domácí mužstvo sehrálo s favoritem vyrovnaný zápas a nakonec vybojovalo bod. O jedinou branku Poličné se postaral zkušený záložník Tomáš Marek, jenž vstřelil gól z pokutového kopu. Tomáš se v naší anketě umístil před spoluhráčem Markem Capilem a útočníkem Halenkova Vladimírem Úlehlou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, gratulujeme Ti k výhře v naší anketě o nejlepšího hráče kola. Věděl jsi o zařazení do nejlepší jedenáctky? Co na toto ocenění říkáš?
Dozvěděl jsem se to od našeho trenéra Marka Valy, který mi ve středu poslal sms s gratulací. Co na to říci? Děkuji panáčci, v sobotu si to s vámi u Valounů vyřídím!
V sobotu vás čekal těžký soupeř ze Semetína, který zatím neprohrál a je suverénně první. Poličné se však podařilo ubránit kanonýra Šroma a získat bod za remízu 1:1 i díky Tvé proměněné penaltě. Jak bys zápas zhodnotil?
Semetín ukázal kvalitu, ale i tak jsme s nimi hráli rovnocennou partii. Samozřejmě, že měli více ze hry, na šance asi taky vyhráli, ale ze hry nám gól nedali (museli jsme si ho dát sami, co Koubič? :-)) a to taky o něčem svědčí. Chci tím říci, že v Poličné roste generace, která má potenciál a určitě ještě o ní uslyšíte. Pokud se parta okolo kapitána Petra Bártka udrží, tak dávám I.B rok, maximálně dva.
Poličná má v poslední době solidní formu a díky slušným výsledkům přezimuje na čtvrtém místě tabulky. Co říkáš na uplynulou podzimní část? Panuje v Poličné spokojenost nebo máte ještě vyšší cíle?
Samozřejmě, že to mohlo, no spíše mělo být lepší. Ale na druhou stranu, druhý flek je na dostřel a na jaře se o něj určitě porveme.
Tomáši, řekni nám něco o svých fotbalových začátcích a o svých dosavadních působištích.
Začal jsem v Poličné, pokračoval v Poličné a skončím v Poličné. Akorát v dorostu jsem byl jeden rok ve Valašském Meziříčí.
Tudíž otázka, na které angažmá vzpomínáš nejraději, je asi zbytečná :-)
Nejraději – že by Poličná? Ale i ten rok ve Valu mi dal taky hodně a tudíž na něj vzpomínám jen v tom dobrém.
Co bys označil jako svůj největší fotbalový úspěch a co bys chtěl zároveň ještě dosáhnout?
Za svých 35 let života jsem rád, že se mi celkem vyhýbala vážná zranění a mohl víkend co víkend vypadnout z domu a trochu se proběhnout s tím kulatým nesmyslem. A čeho bych chtěl ještě dosáhnout? To je jednoduché. Postoupit z okresu.
Hrál jsi vždy na pozici záložníka?
Dá se říct, že ano.
Máš nějaký sportovní vzor a oblíbený klub?
Ne.
Jak se Ti daří skloubit fotbal v Poličné s prací a rodinou?
S prací se to dá, ale žena stále remcá. To víš, čekala, že už budu končit, ale tak mě to nějak s těma mladýma začalo zase bavit, že asi nějakou tu dobu bude muset ještě vydržet.
S kým z týmu nejlépe vycházíš?
S Mirečkem Pelcovým. To je vycházející hvězda Poličné a myslím si, že na jaře do sestavy kola taky pronikne. Na podzim měl nějaké problémy se životosprávou, proto ani moc nenastupoval, ale on to dožene. Je to dobrý kluk a ta jeho levačka, no radost pohledět.
Tomáši, blížíme se ke konci, a tak přichází na řadu klasická otázka. Sleduješ náš web www.fotbalunas.cz? Co na něj říkáš?
Jen tak dále.
Chtěl bys na konec někomu něco vzkázat?
Jen bych Tě chtěl poprosit, abys nějak rozumně a hlavně citlivě vysvětlil Kubovi Kapustovému (on teď válí za divizní Val. Mez.), že prostě v tenise na Tomáše Marka NEMÁ! Díky moc a zas někdy.
Tomáši, děkujeme za rozhovor a ať se i nadále daří!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.