Kdo leží, neběží, i tímto se řídí hráč kola Lukáš Souček

Pravidelný páteční rozhovor vám tentokrát přinášíme s hráčem kola Lukášem Součkem. Ten nám poodhalil své fotbalové začátky, či zda bude muset něco zaplatit do kasy za toto ocenění. Ačkoliv, jak sám Lukáš říká, toto ocenění opravdu nečekal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na to, že jste získal ocenění hráče kola?
Jak by řekl klasik - "letos jsem to opravdu nečekal". Zvláště v konkurenci nejlepšího reprezentačního střelce Jana Kollera je toto vítězství nečekané a o to víc potěší, takže bych rád poděkoval všem hlasujícím za projevenou důvěru.
Padne za toto ocenění něco do kasy?
V ceníku sice nic takového nemáme, ale vzhledem k tomu, že nejsem prvním hráčem z našeho týmu, kterému se toto ocení podařilo získat, tak v nejbližší době očekávám aktualizace sazeb. Předpokládám, že pak budeme muset doplatit i my, co jsme ocenění získali před zavedením dané položky.
Jak byste zhodnotil poslední utkání?
Herně to sice ještě z naší strany nebylo optimální, ale podařilo se nám protrhnout výsledkovou mizérii a zase získat důležité 3 body, takže já osobně to vidím pozitivně. Věřím, že toto vítězství nás nabudí do dalších zápasů, a že zlepšenou náladu dokážeme proměnit nejen v další body, ale i pohledný fotbal, kterým bychom se odvděčili našim věrným fanouškům.
Co čekáte od utkání následujícího?
Určitě to bude těžké utkání proti druhému celku tabulky, ale jak jsem již nastínil, pevně věřím, že se odpíchneme od posledního vítězného zápasu a zlepšíme náš výkon i bodové skóre. Navíc nám nahrává, že by nás soupeř mohl podcenit. Proto věřím v bodový zisk.
Jak jste se dostal k fotbalu?
Abych byl upřímný už si nepamatuji, co tenkrát stálo za tím, že jsem začal s fotbalem. Nicméně fotbal hraji od svých cca 8 let, kdy jsem začínal v místních žácích pod vedením trenéra Marka Hadrbolce.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Žádného konkrétního fotbalistu za vzor nemám, ale zřejmě pod vlivem mé fotbalové profese se mi libí rčení: "Kdo leží, neběží." Vždy jsem se pohyboval na defenzivních pozicích, takže jsme cítil sympatie se všemi obránci, kteří nezískávají ocenění jako Zlaté míče a jejich práce pro tým není tolik vidět.
Kam byste to chtěl ještě ve fotbale dotáhnout?
Fotbal je jen koníček a protože jsem soudný, tak žádné velkolepé ambice ve své fotbalové kariéře nemám. Fotbal hraji pro radost a pro dobrý pocit z pohybu. Mé největší ambice nebo spíše přání je, aby se našemu mužstvu dařilo a všichni si v naší malebné vísce fotbal užívali. Máme tu super partu, do které počítám i oddané fanoušky, kteří náš tým ženou dopředu.
Máte nějaké jiné koníčky kromě fotbalu?
Na rekreační úrovni by se dalo říct sport a pohyb obecně. Chodím do posilky, příležitostně běhat, plavat nebo na kolo. Dále pak studuji VUT v Brně a podařilo se mi získat zajímavou pracovní pozici v projektu UlovDomov.cz. Tato práce mě nesmírně baví a naplňuje, takže ji považuji také za takový koníček.
Co říkáte na web fotbalunas.cz?
Moc se mi líbí a jsem rád, že někdo s takovýmto nápadem přišel. Věřím, že to pomůže zatraktivnit nižší fotbalové soutěže. Velký palec nahoru všem, kteří se na tomto webu podílejí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.