Mým největším vzorem je můj táta, svěřil se hráč kola Petr Kukla

Předposledním hráčem kola tohoto podzimu se stal Petr Kukla z Mladé Vožice. Je to již třetí hráč tohoto týmu, který anketu ovládl. Proč to tak je? Čemu se věnuje mimo fotbal? To a nejen to se dozvíte v pravidelném pátečním rozhovoru s hráčem kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jste ocenění hráče kola, co na to říkáte?
Opravdu jsem to nečekal. Samozřejme mě to těší. Jsem rád a moc si toho vážím.
Kolik za to padne do kasy?
Dnes na tréninku už mě pokladník Štěpán Kukla upozorňoval, že si mám připravit peněženku. Naposled to měl Pavel Břenda za 550, tak doufám, že dostanu nějakou slevičku.
Jste třetím hráčem Mladé Vožice, který toto ocenění získal. O čem to svědčí?
To je jednoduchý, celkem až na pár zápasů, které se nám nepovedly, výsledkově se nám daří. Pokud budeme vyhrávat, tak nezůstaneme jenom u třech oceněných, ale přibudou i další.
Jak byste zhodnotil vaše poslední utkání?
Z pohledu týmu to bylo vybojované vítězství. Na druhou stranu jsme podruhé po sobě dokázali otočit zápas, kdy jsme prohrávali. To ukazuje naši sílu a rozdíl oproti začátku soutěže, kdy jsme byli herně lepší než soupeř, ale ztráceli jsme body.
Příští zápas v Klukách bude zápas podzimu. Co od toho zápasu očekáváte?
Chceme vyhrát jako každé utkání. Určitě nás nečeká nic lehkého. Bylo by hezké se celou zimu koukat na tabulku, jak jsme na prvním místě. Máme jim co vracet, doma nás porazili, i když jsme byli lepší, ale selhali jsme v koncovce. Doufám, že nás pojede podpořit početný houf fanoušků a uděláme si dobrou náladu na dokopnou.
Aktuálně se dělíte o první pozici, takže jste určitě spokojeni. S jakými ambicemi jste do sezony vstupovali?
Spokojenost panuje. Cíle poněvadž jsem i členem výkoného výboru, tak jsme chtěli hrát do 6 místa. Minulý týden jsme si řekli, že pokud skončíme na konci soutěže do třetího místa, tak budeme spokojeni.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Vzor - můj táta - hrál do 48 let a zahrál si se mnou i s bráchou.
Jaké máte jiné koníčky kromě fotbalu?
Teď chodím na florbal, v zimě, pokud to sněhové podmínky dovolí, tak jsem vášnivý běžkař a sjezdař.
Kam byste to chtěl ještě dotáhnout?
Bude mi 32 let. Doma mám hodnou tolerantní ženu, dvouletého syna a v lednu čekáme druhého. Tak snad, aby mě na ten fotbal ještě nějaký čas pouštěla, aby mne fotbal bavil. Trénuji mladší přípravku tak snad, aby se moji svěřenci zlepšovali a dokázal jsem jim něco předat.
Co říkáte na web fotbalunas.cz?
Je to super, jen tak dál.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.