Václav Jelínek se v závěru sezóny rozstřílel a podruhé v krátké době ovládl anketu o Hráče kola!

Není to tak dlouho, co jsme vám přinesli první rozhovor s Václavem Jelínkem. Tento mirovický kanonýr však o víkendu řádil znovu a zaznamenal rovnou hattrick. Je jasné, že nominace do sestavy kola ho minout nemohl. On však následně ovládl i hlasování o Hráče kola a my ho pro vás vyzpovídali znovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji, povedl se vám opravdu parádní kousek, anketu o Hráče kola jste ovládl v této sezóně již podruhé a to v krátkém časovém intervalu. Vypadá to, že jste se v závěru podzimu dostal do skvělé formy…
Všem děkuji za poslané hlasy. Ano je to pravda, že na konci sezóny jsem se potkal s dobrou formou. A jsem především rád, že moje forma je přínosem pro tým.
Minule jste se postaral o vyrovnávací branku do sítě Protivína, tentokrát jste rovnou hattrickem sestřelil Větrovy. Byl to váš první hattrick v mužské kategorii?
Hattrick v mužské kategorii to nebyl první, podařilo se mi to již podruhé.
Můžete nám popsat své góly?
První gól padl tak, že Jan Becher střílel ve vápně, ale beci jeho střelu zablokovali, míč propadl ke mně, já se obtočil okolo beka a vypálil levačkou na zadní tyč. Při druhé brance Jan císař vystihl přihrávku soupeře, já si naběl do kapsy mezi beky, Honza mi tam poslal přihrávku a já šel sám na gólmana Křehlíka a levačkou jsem ho prostřelil. Třetí gól padl po standardce domácích, kdy přišel nákop na jejich polovinu, kde jsem svedl vítězný souboj s bekem a šel jsem opět sám na brankáře, pravačkou podél něj jsem završil hattrick.
Co dokopná? Po takové vysoké výhře asi stála za to nebo ne?
Oslavy proběhly v dostatečné míře.
Trenér si asi musí pochvalovat svůj nápad, přeškolit vás z obránce na hrotového útočníka, když mu to teď takhle parádně splácíte…jak k tomu vůbec došlo?
Trenér ví, že rád útočím. Z pozice obránce jsem se rád vytahoval a podporoval našeho útočníka. A také chtěl, aby se soupeř nesoustředil jen na Jana Císaře, ale aby věděl, že nebezpečí může přijít i odjinud. Stále ale dostávám od trenéra rady, jak se ještě zlepšit.
Čekáte na jarní část sezóny nějaké posily v mirovickém dresu?
Jako hráč o žádných změnách nevím.
V minulém rozhovoru jste nám prozradil, že se v zimní pauze věnujete hokeji. Kde a na jaké úrovni ho hrajete?
S kamarády jezdíme na stadion do Příbrami a hrajeme jen mezi sebou.
Nejste jediný fotbalista, který střídá fotbal s hokejem. Někteří dokonce mají fotbal jen jako doplňkový sport k hokeji. U vás tomu asi tak není nebo se pletu?
U mě je fotbal na prvním místě. Hokej mám jako doplňkový sport v zimní pauze, abych si udržoval fyzičku.
Kdybyste měl vybrat jedinou věc, kterou máte nejraději na fotbale, a kterou na hokeji, jaká by to byla?
Střílení gólů.
Myslíte, že mají tyto dva sporty hodně společného?
Ano oba jsou to kolektivní sporty. Všichni hráči jsou na jedné lodi a podle toho jak dobře spolupracují, takové se dostaví výsledky.
Jaký oblíbený fotbalový a hokejový klub máte?
Ve fotbale je to AC Sparta Praha a v hokeji HC Sparta Praha a HC Oceláři Třinec.
Víme, že očekáváte přírůstek do rodiny a už se nemůžete dočkat. Prozradíte nám, za jak dlouho se stanete otcem? A jestli už máte s přítelkyní vybrané jméno?
Přírůstek očekáváme na přelomu března a dubna. Ano jména již máme vybrané.
Portál Fotbalunas.cz brzy oslaví rok svého fungování. Jaký je váš osobní názor na naše stránky?
Jsem rád, že se něco takového objevilo i u nás v nižších soutěžích. Obdivoval jsem to na vyšších úrovních. Každý hráč rád sleduje svoje statistiky a rád si přečte, že se dostal do sestavy kola. Cítí se jako hráč na profesionální úrovni (úsměv).
Václave, gratuluji, přeji pohodovou zimní přestávku a mnoho úspěchů v nadcházející části sezóny.
Děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.