"Z dokopné si nic nepamatuji,"směje se hráč kola Marek Horn.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím Marek Horn! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Union v naší anketě válí, jaké je to být hráčem kola?
Je to bezvadný pocit, takovouto anketu jsem vyhrál úplně poprvé.
Dostal jste úctyhodných 74 % všech hlasů. Komu za ně můžete vděčit?
Vděčím hlavně našemu GSM, že mě vůbec nominoval na hráče kola, no a celému týmu, který pro mě hlasoval, jsme velká parta. Je to velká paráda a doufám, že nejsem v této anketě naposledy.
Váš tým se umístil po podzimní části na čtvrté příčce, převažuje spokojenost nebo nastalo zklamání?
Je to spíše zklamání, než spokojenost, určitě jsme měli na začátku jiné ambice. Bohužel přišla zranění některých klíčových hráčů a hlavně hrajícího trenéra Tomáše Štveráka, která je obrovskou oporou a přínosem našeho týmu. Bylo citelně znát, že nám chybí na zádi.
Jak obtížné je chytat za obranou Unionu?
Co vám budu povídat, po 10 pivech je to občas náročné (smích). Celá obrana funguje velmi přesvědčivě a když už se přes ní něco dostane, tak jsem tam ještě já abych se o to zkusil postarat.
Jakými kluby jste si prošel?
S fotbalem jsem začínal právě zde na Unionu. Po té jsem si prošel mládežnickými týmy Viktorie, jenže po sérii zraněných kolen jsem musel s „velkým“ fotbalem skončit na delší dobu, potom pro mě bylo velmi obtížné se někde prosadit. Zpátky k velkému fotbalu jsem se dostal přes futsal, který jsem hrál po zranění.
Kde se Vám nejvíce líbilo a proč tomu tak bylo?
Je jasné, že zde na Unionu, je tu spousta skvělých hráčů, počínaje Karlem Knafem, až po kustoda Mášu. Jsme jedna velká parta, která drží při sobě a to jsem v žádném jiném klubu nezažil, takže velké dík patří klukům.
Na první Dýšinou ztrácíte jedenáct bodů, dá se to dohnat?
JASNĚ, že se to dá dohnat, pokud budeme mít trochu toho štěstíčka a budeme se snažit být stoprocentní a Dýšina také není neomylná a ztratí, tak bychom mohli na B třídu možná dosáhnout.
Máte za sebou ukončení sezóny, povězte nám, jak to probíhalo?
Abych pravdu řekl, nic si nepamatuji. Bylo to velké jako vždy. Poslední zápas byl velmi emotivní a divoký, na půdu Litic jsme přijeli jako jasný favorit, Litice na nás vyběhly s perfektní obranou a skvělým gólmanem.
Teď jedna tradiční otázka, sledujete náš portál fotbalunas.cz?
Jasně, že jo. Dosti pravidelně, a to hlavně proto, že není žádný jiný portál takto informovaný.
Děkuji za rozhovor a přeji hodně úspěchů!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.