"Na první místo to asi nebude, doufáme ale, že se nám podaří uhrát druhou příčku", prozradil nám hráč podzimu Jan Milota

Hráčem podzimu 1.B třídy skupiny A se stal záložník Kolovče Jan Milota. Pojďme se podívat, co nám prozradil v našem rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jste spokojený s vystoupením Vašeho týmu v podzimní části?
Tak samozřejmě těch prvních sedm, osm kol byla spokojenost, byli jsme první a dařilo se. Obranná i útočná část fungovala skvěle, ztratili jsme asi jeden bod. Posledních pět kol se vyloženě nepovedlo, to bylo velké zklamání. Čtyři zápasy jsme prohráli a tím pádem ztrácíme dvanáct bodů na prvního, což je špatné.
Změnili se nějak Vaše cíle nebo pořád myslíte na celkové prvenství?
Na první místo to bude hodně těžké. Před čtrnácti dny nám začala příprava a účast na trénincích zatím není taková, jaká by měla být. Na první místo to asi nebude, doufáme ale, že se nám podaří uhrát druhou příčku a půjdeme do baráže.
Jak probíhá Vaše příprava na jarní část?
Byl jsem pověřen zimní přípravou v Kolovči, takže chodím s klukama pravidelně na tréninky, které vedu a mám na starosti fyzickou přípravu, což teda kluci asi moc rádi nejsou (smích). Takže dvakrát, třikrát v týdnu běháme po Kolovči, je to založené na hrubé fyzické přípravě. Já sám si ještě přídávám, takže celkem chodím tak čtyřikrát týdně běhat. Bohužel nemáme umělou trávu, takže nemůžeme dělat přípravu na hřišti.
Jste spokojený s tím, jak se Vám osobně na podzim dařilo?
Tak na 80 % jsem spokojený, celkem se dařilo. Trochu jsem o tom přemýšlel, vstřelil jsem 15 gólů, ale abych byl úplně spokojený, tak by jich mělo být tak 20. Šance na to byly, hlavně v zápasech, kdy jsme nedokázali zvítězit.
Je nějaký zápas, na který rád vzpomínáte?
Rád vzpomínám na zápas v Dlouhém Újezdě, to byl všeobecně pěkný zápas, mají šikovné hráče. Teď nevím, kolik to přesně skončilo, ale dali jsme asi pět gólů, z toho já jsem dal asi dva nebo tři, přesně se nepamatuji. Takže bych řekl tenhle zápas, navíc jsme získali tři body z venku od soupeře, který nás nakonec předskočil.
O Vaší kariéře už jsme mluvili v minulém rozhovoru, ale zeptal bych se na jaký okamžik nejraději vzpomínáte?
Tak rozhodně to bude když jsem na Stínadlech v Teplicích nastoupil na svůj první ligový zápas, kde jsem odehrál necelých dvacet minut. To byla věc, která člověku uvízne v paměti. No a pak to bude, když jsem si po trénincích kopal trestné kopy s tehdejším asistentem trenéra Vlastimila Petržely Antonínem Panenkou. Radil mi co a jak, byla to velká osobnost, tak to byl taky moment, na který rád vzpomínám.
Těšíte se na začátek jarní části?
Určitě ano, ta pauza je velmi dlouhá. Končí se v půli listopadu, příprava je dlouhá, mistrovská utkání jsou samozřejmě zajímavější. Přípravné zápasy nejsou tak atraktivní, nehraje se s takovým nábojem. Těším se, až bude hezké počasí a všechno zase začne.
Začínáte doma se Stodem, tak co očekáváte od svého soupeře?
Stod se asi bude chtít poučit z našeho prvního zápasu, kdy jsme je na jejich hřišti naprosto přehráli. Určitě přijedou s jinou taktikou, budou hrát ze zajištěné obrany, pro nás to bude mnohem těžší zápas. Po polovině sezony jsme třetí, takže většina týmů, co k nám přijede se bude soustředit především na defenzivu, což nám moc nevyhovuje, bohužel. Těch pět posledních kol na podzim ukázalo, že to pro nás není ideální. Navíc jsme ze zdravotních důvodů přišli o hrajícího trenéra Jindru Bittengla a o střelce Jirku Rejthara, to samozřejmě bylo taky znát.
A na závěr, jak jste si užil Vánoce?
Tak Vánoce jsem si užil v klidu a pohodě v rodinném kruhu. Mám děti, takže Vánoce děláme pro ně a všichni jsme si je ve zdraví užili.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.