ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 15.kolo Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Ondřej Košťák z týmu Spartak Žandov! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jste byl osobně spokojen se hrou vašeho týmu?
Z našeho výkonu jsem byl hodně zklamaný. Bylo to derby a rozhodně jsme chtěli zahrát lépe. Musím přiznat, že mě zklamal výkon některých hráčů, kterým dnes chyběla hlavně bojovnost. Další věc je ta, že jsme po většinu času nehráli to, co jsme si řekli v kabině a jen jsme se přizpůsobili Stružnici a její hře.
A co se vašeho výkonu týče...
Se svou hrou jsem byl spokojen. Myslím si, že jsem po dlouhé době podal výtečný výkon, byť jsme v zápase prohráli.
Vaše, ale i týmové ambice? Jaký očekáváte finiš ligy?
Tak, já si hlavně chci udržet svou současnou úroveň i pozici. Jinak, co se týče postupu z naší strany, letos určitě ně. Výhledově možná, ale letos prostě ne. Až budeme v soutěži jezdit jako nůž po másle, tak možná, ale nyní prostě nejsme schopni soupeře válcovat.
Kdybyste si měl tipnout postupující?
No, první tam je Kamenice. Ligu vede o několik bodů. Já bych věřil i Dubici, ta je mi sympatická a dokážu si ji představit na postup.
Obraťme se na vaše začátky. Jaké byly první fotbalové krůčky a kdo vás ke hře přivedl?
Začínal jsem samozřejmě již jako malý kluk na hřišti v Žandově. Ten, kdo mě ke hře přivedl, byl můj táta. Mám fotbalové zážitky z Lípy z SKS, nebo z Boleslavi, kde jsem hrál dorosteneckou extraligu. Poté jsem se zase vrátil a nyní hraji zde v Žandově.
Prozraďte nám vaše nejhezčí vzpomínky na fotbal?
Nejraději vzpomínám na časy, kdy jsme v žácích hráli žákovskou ligu. Byli jsme tehdy tuším sedmí a vůbec, bylo to nejhezčí období, které jsem zažil.
Naopak to nejhorší období?
Nejhorší naopak bylo angažmá ve Skalici, tam se mi popravdě vůbec nelíbilo. Nechovali se tam ke mě nejlépe a i proto jsem se rozhodl odtamtud odejít.
Rozeberme tolik sledované zápasy našich týmů v Evropské lize. Co říkáte na dosavadní výkony, například takové Sparty?
Já jsem s to, že je to velký úspěch pro náš fotbal. Sparta to příští týden ještě otočí a udělá postup, uvidíte. :) S Villarrealem nehrála vůbec špatně.
Top Klub a top hráč? Máte své koně?
Určitě. Můj klub je Sparta Praha samozřejmě. Hráče bych zvolil z tohoto klubu a bude to zajisté Bičík. Jako hráč se mi hodně líbí.
Od dubna letošního roku běží nový fotbalový portál Fotbalunas.cz, který mapuje amatérské fotbalové soutěže. Co na něj říkáte? Sledujete ho pravidelně?
Už jsem ho párkrát navštívil a myslím si, že je to příjemné zpestření místního fotbalu. Všichni máme o naší soutěži přehled. Víme, co se kde děje. Pravdou je, že mě občas překvapí třeba taková sestava kola, kde bych to viděl jinak, ale chápu, že informace, z kterých těžíte, můžou někdy vyznít dost zkresleně. Je to i to tom, podat to co nejobjektivněji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.