O fotbale si nejlépe popovídám se svou přítelkyní aneb Patrik Brož podruhé hráčem kola!

Druhé hlasování o Hráče kola má stejného vítěze jako to první. Znovu se jím stal bernartický Patrik Brož. V jeho případě je pozoruhodné, že celou zimu kvůli zranění prakticky netrénoval, a přesto se zdá, že má na úvod jara formu jako hrom. Proto jsme ho vyzpovídali ještě jednou a přinášíme vám pokračování prvního rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Patriku, podruhé za sebou jste ovládl hlasování o Hráče kola, co jste tomu říkal?
Tak samozřejmě, že jsem byl rád. Alespoň jsem potvrdil, že minulá výhra nebyla náhoda. I když musím uznat, že zápas v Blatné byl o poznání těžší než zápas s béčkem Oseka.
Kolik podobných ocenění jste už za svou fotbalovou kariéru získal?
Vlastně takové ocenění jsem získal poprvé. Jinak v zimě se zúčastňuji halových turnajů, kde jsem i toho nejlepšího střelce už vyhrál.
Ve vašem případě je pozoruhodné, že jste do sezóny naskočil prakticky jen s pár tréninky a přesto se zdá, že máte na úvod jara formu jako hrom! Jak si to vysvětlujete?
Dá se říci, že jsem byl ve správném čase na správném místě, což se u všech třech gólů ukázalo jako klíčové. Vždycky jsem se víceméně objevil sám před gólmanem a uklidil jsem to tam.
Maté nějaký tajný recept pro ostatní hráče, kteří se například zotavují z podobného zranění, jaké potkalo vás?
Jde o to jak se člověk po zranění nebo po operaci cítí. Já jsem nikam nechvátal a začal pomalu zlehka běhat a postupně jsem si přidával. Když jsem si začal věřit jít na trénink, tak jsem šel. Takže víceméně jsem něco naběháno měl a pak jsem tolik na prvních trénincích netrpěl. Opravdu nemá cenu to uchvátat.
Snažíte se tréninkové manko nějak dohnat, například nějakými individuálními tréninky? Podle vašich výkonů to vypadá, že zatím to není potřeba nebo se pletu?
Rád bych, ale časově pomalu nestíhám ani tréninky. Když je čas, tak sednu na kolo nebo si jdu zaběhat a tak nějak se udržuji. Vypadá to, že potřeba to zatím není, dokud nejsem hotový po rozcvičce před zápasem, tak to není potřeba. (smích)
Pociťuje například ke konci zápasu, že vám zimní příprava chybí nebo to na vás není vůbec znát?
Tak to na mě vidí nejlíp trenér, když už nemůžu. Vždycky na sebe kývneme a mažu střídat. Jasně, že to znát je, když mám za sebou jen 3 tréninky.
V prvním zápase jste skóroval jednou, v minulém kole rovnou dvakrát a pokaždé se jednalo o vítězné trefy, takže radost byla určitě obrovská, jaké byly pozápasové oslavy?
Větší radost, jsem měl z vítězství, než z mých gólů. I když samozřejmě potěší. Musím říct, že do našeho vítězného pokřiku v Blatné jsme dali opravdu všechno. Přeřvali jsme i děti, které nám bouchali na okno a řvali na nás fůůůůj. (smích)
Klasická otázka, můžete nám své dva góly popsat?
Jak už jsem říkal, byl jsem ve správnou dobu na správném místě. Oba góly jsem dal po super přihrávkách kluků. První gól víceméně do prázdné branky, i když jsem se u toho zapotil, když jsem se tam objevil sám. Akorát zajímavé je, že druhý gól v Blatné jsem dal levačkou gólmanovi mezi nohy. Snad můj první gól levačkou.
Když budete pokračovat stejným tempem, tak je z toho v příštím zápase hattrick. :D Myslíte, že by se vám to mohlo povést?
Jasně, že by to bylo hezké, ale přeju si, aby se trefil konečně už i někdo další. Rád se s klukama o góly podělím, aby si nemysleli, že jsem lakomý. (smích)
Prozradíte nám, jakou částkou jste musel přispět do týmové kasy po minulé výhře v naší anketě?
No náš pokladník mi to tam pořád sčítá, takže myslím, že se nedoplatím. Tenhle týden bude snad dražší, než ten minulý. Nejspíš se domluvím na splátkovém kalendáři, aby to nebyl pro moji peněženku takový šok.
Minule jste nám prozradil, že svůj volný čas nejraději trávíte se svou přítelkyní, pokud je to hlavní příčina vašeho úspěchu, tak se toho držte i nadále. Děkuji za rozhovor a přeji mnoho dalších úspěchů.
Přesně tak. Hodně mě ve fotbale podporuje. Když nemá házenou, tak se jezdí koukat na každý zápas. Vlastně si nejlíp o fotbale popovídám s ní. Už jsem jí naučil všechny pravidla, tak třeba, přesedlá z házené na fotbal. (smích) Největší problém je, když dávají v televizi fotbal a někde něco, co se jí líbí, tak mám smůlu. Před dvěma týdny jsem musel přežít koukání na Miss, aby nebyla tichá domácnost. (smích) Já také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.