Druhý gól byl jeden z těch nejpovedenějších, co jsem dal, říká Jan Jurka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz Jan Jurka z Třebelovic! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji k výhře. Toto ocenění jste získal už podruhé, opět posílala hlasy přítelkyně a spoluhráči, jako tomu bylo minule?
Díky za gratulaci. Tentokrát posílali hlasy nejvíc asi kluci z kabiny, protože mě hned na nominaci upozorňovali.
V Blatnici jste vstřelil dva nádherné góly, popište nám je..
No ono není moc co popisovat :D První gól byl můj úplně první dotyk s balonem, Honza Rakušan mi sklepl míč na vápno, tak jsem to šajtlí zkusil z první a padlo to tam. Pak jsem táhl míč středem, bylo přede mnou volno, tak jsem zkusil vystřelit znovu a padlo to tam taky.
Zejména ten druhý stál za to a trenér Veverka se nechal slyšet, že to byl gól jak z Ligy Mistrů. Dal jste někdy hezčí nebo za nejhezčí považujete právě tento?
Nejsem si úplně jistý, jestli byl tenhle nejhezčí, každopádně je to jeden z těch nejpovedenějších, které jsem kdy dal.
Ještě se podívejme na samotný zápas. Po dvaceti minutách jste vedli hladce 3:0 a nakonec to skončilo těsně. Jak utkání hodnotíte?
Tak podle výsledku to vypadá, že to byl vyrovnaný zápas, ale pravda to není. Dali jsme rychlé 3 branky, pak jsme se trochu zatáhli, ale vepředu jsme měli spoustu brejků a s nimi i šance, které jsme bohužel neproměnili. Soupeř moc šancí neměl a dal nám pro nás tak trochu zbytečné 2 góly v závěrech obou poločasů.
Po zimní pauze Třebelovice nabraly skvělou formu a výsledkem je aktuální první místo. Jaký byl zimní dril v Třebelovicích?
Trénovali jsme 3x týdně tak, že 2 tréninky byly o víkendu a jeden jsme měli individuální v týdnu. Hráli jsme 3 přípravné zápasy těsně před začátkem soutěže. Jinak jsme se přes zimu každý udržoval v kondici jinak, např. hokej, florbal nebo třeba posilovna.
Vaši fanoušci mohli na Facebooku sledovat fotky, ale i třeba videa tanečních vystoupení Vašich spoluhráčů na soustředění. Povězte nám, jaké bylo soustředění a třeba i nějaké vtipné historky z tohoto pobytu.
No soustředění bylo náročné a myslím si, že nám hodně přidalo na fyzické i herní kondici. Jinak jako parta jsme tam zažili hodně srandy a celou dobu jsme si navzájem prováděli různé vtípky.
Když jsme spolu dělali rozhovor naposledy, říkal jste, že o postupu se v kabině ještě nemluví. Jak je tomu teď? Našlápnuto máte dobře..
To je pravda, našlápnuto je opravdu dobře. My hráči se ale o postupu nebavíme. Snažíme se soustředit na každý zápas a nechceme se zbytečně dostávat pod tlak.
Na podzim jste se také rozhodoval, co dál po vysoké škole. Prozraďte nám, co teď děláte.
Stále si hledám nějaké místo, přechodně ale dělám na obecním úřadě.
V dalším zápase přivítáte na svém stadionu Hartvíkovice. Co od zápasu čekáte?
Hartvíkovicím se na jaře moc nedaří. My ale z podzimu víme, že hrají velice kvalitní fotbal a nebude to lehký zápas. Samozřejmě si chceme jít pro 3 body.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.