Lukáš Říha - Vždy se na zápas těším. A to, ať už jde o těžké, nebo lehké utkání.

Lukáš Říha z Kobylic se stal hráčem 5.kola. Lukáš musel zaskočit za zraněného spoluhráče už v 31.minutě, a s rolí zaskakujícího hráče se popasoval náramně. Patřil mezi nejlepší hráče na hřišti. Když jsme Lukáše požádali o rozhovor, tak nám rád vyhověl a odpověděl na všechny otázky.


K fotbalu ho přivedl jeho děda, který dříve trénoval pravděpodobně dorostence a Lukáš jako malý kluk začínal v žákovských kategoriích v RMSK Cidlina Nový Bydžov. Poté si vzpomíná na dorostenecké období ve Slavoji Skřivany, kde se v tu dobu hrál asi Okresní přebor dorostu. Po krátké pauze následoval návrat do Nového Bydžova, kde odehrál několik sezon. Potom opět po krátké pauze, díky zranění, se dostal do Kobylic. Tady se mu v posledních letech líbí a řekl by, že se tu fotbalem i dobře baví.:-)

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál si hráče kola za smolný zápas s Valdicemi. Jaký byl ten zápas z tvého pohledu?
Zápas s týmem z Valdic byl s mého pohledu zejména v první půli vyrovnaný na obě strany, ale v druhém poločase, si myslím, že jsme soupeře zatlačili do jeho jedenáctky a k žádným výrazným šancím jsme ho nepustili. Škoda jen těch mnoho našich neproměněných gólových příležitostí, kterých bylo spousty.
Do zápasu jsi naskočil až v 31.minutě. Co se tam stalo?
Ano, to je pravda a po domluvě s trenérem jsem byl k zápasu připravený jako střídající hráč, protože pár našich hráčů mělo prodlouženou předchozí noc včetně mě (smích). Na to si myslím doplatil i spoluhráč, kterého jsem musel kolem 30 minuty na postu levé zálohy nahradit.
Podle mých informací si minimálně dvakrát mohl skórovat. Je to tak?
Je to tak! (smích) Několikrát se ke mně míč kulečníkovým způsobem dostal, ale já nestihl zareagovat a gól se nekonal.
Čemu přisuzuješ, že jste nedokázali vyhrát v základní hrací době?
Tak asi bych vyzdvihl výkon hostujícího brankáře, který předvedl velmi dobrý výkon, ale také si myslím, že to bylo především naší nešikovností vstřelit branku a zápas tak nemusel skončit penaltovými kopy.
Co ty penalty? Není to škoda?
Penalty? To je si myslím naše jarní utrpení. Už je to druhý zápas co jsme z pokutových kopů nedokázali proměnit více jak tři branky a to soupeřům nabízí velkou výhodu. V kabině jsme si kvůli tomu už něco řekli a do dalších utkání budeme jistě připraveni.
Jak by ses ohodnotil jako fotbalista?
Fotbalista? (smích) To zní dobře! (smích) Spoluhráči mi v kabině říkají, že mi chybí tvrdost, ale snad fotbal hrajeme všichni pro radost a já bych nechtěl nikoho zbytečně zranit.
Míváš před každým zápasem trému?
Trému? Nikdy! Vždy se na zápas těším. A to, ať už jde o těžké, nebo lehké utkání.
Je kraj zálohy tvůj oblíbený post? Nebo hraješ jinde?
Ano, kraj zálohy je mým oblíbeným místem na hřišti, ale rád si zahraju i v útoku, nebo na kraji obrany.
Máš nějaký fotbalový vzor?
Doma mám hodně věcí s motivem Cristiana Ronalda, ale že bych měl nějaký vyloženě vzor to asi ne.
V příštím kole hrajete opět doma a hostíte Dolní Kalnou. Co udělat aby byly tři body doma?
Zápas s Dolní Kalnou pro nás bude hodně důležitý, abychom se udrželi s čelem tabulky, tak se na něj musíme dobře připravit, soustředit a získat tři body. Do zápasu určitě půjdeme s dobrou náladou, která v naší kabině rozhodně nechybí.
Chceš něco vzkázat fanouškům?
Ať se v sobotu doma nenudí a v 17:00 se všichni sejdou v Kobylicích na hřišti podpořit naše áčko k získání tří bodů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku