"Všechny své branky jsem poslal do nebe k babičce", prozradil nám hráč kola Lukáš Bydžovský

V osmnáctém kole jste za nejlepšího hráče zvolili záložníka Částkova Lukáše Bydžovského. V utkání s Bezdružicemi (report zde) byl jedním z hlavních strůjců vysokého vítězství svého týmu, ke třem bodům přispěl skvělým hattrickem. Celkem má na kontě již osm přesných tref a v týmu určitě doufají, že ještě neskončil. Pojďme se podívat, co nám prozradil v našem rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste zhodnotil utkání s Bezdružicemi?
Od úvodních minut jsme byli lepší než soupeř a vytvořili jsme si i šance. Ve 13. minutě jsem se uvolnil na velkém vápně a vstřelil úvodní branku. Poté začalo sněžit a foukal nepříjemný vítr. To nám dělalo problémy a soupeř nám vstřelil dvě branky, naštěstí jsme do poločasu skóre otočili. Po přestávce jsme soupeře k ničemu nepustili a přidali další tři branky, já 2 (smích). Všechny své branky jsem poslal do nebe k babičce, která pár dní mezi námi není. Byla velkým fanouškem Částkova.
Jaké máte vyhlídky do utkání se Staňkovem?
Ve Staňkově to bude těžké, potřebují vyhrát. My si ale jedeme pro tři body.
Jak tipujete celkové umístění Částkova po sezoně?
Myslím si, že skončíme na krásném pátém místě, což by byl pro nás velký úspěch.
Koho tipujete na celkové prvenství v soutěži?
Na prvním místě skončí Tlumačov, dostávají málo gólů a u nich se hraje velmi špatně. Ale kdo jediný je letos porazil, přece my Hraničář (smích).
Mohl byste něco prozradit o Vaší dosavadní kariéře?
Začínal jsem v Tachově, poté jsem se přesunul do Částkova, kde jsem hrál v žácích i v dorostu. Přesunul jsem se do Dlouhého Újezda, kde jsem strávil 7 let. Poté jsem se vrátil do Částkova, kde jsem nyní třetím rokem.
Máte nějakého oblíbeného hráče?
Určitě to bude náš snajpr Jaroslav Boček (smích).
Je nějaký klub, kterému fandíte?
Jednoznačně Hraničář Částkov.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.