Hráči 13. kola Zdeňku Pláškovi z Horní Lhoty chybí na portálu www.fotbalunas.cz k dokonalosti jen živé přenosy

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V úvodu gratulace k hráči kola, co Tě to bude v kabině stát?
Tak první ohlasy byly, že máme u nás v šatnách prázdné litrovky, ale tak "pulan" bude stačit.
V sobotu jste přišli o body s Bohuslavicemi, ty jsi dal ale krásnou branku, co říkáš na toto utkání?
Branka se mi povedla, dávat také víckrát za sezónu, tak si nestěžuju. To, že jsme přišli o body je velká škoda, protože Bohuslavice nad Vláří byly hratelným soupeřem, měli jsme tam pár pěkných střel, které jen o kousek míjeli branku. Mít trochu štěstíčka, tak by mohl výsledek vypadat jinak, podle mě to byl remízový zápas .
Kde jsi začínal s fotbalem a jaká je zatím Tvoje kariéra a kdo Tě trénoval a na které spoluhráče a trenéry nejraději vzpomínáš?
Celé žáky a začátek dorostu jsem byl v Horní Lhotě, pak jsem pokračoval v Sehradicích, kde byl tým poskládaný z ogarů ze širokého okolí. Byli jsme vesměs stejný ročník a parádní partie, tak na to rád vzpomínám. Do mužů jsem šel zpět do Horní Lhoty, kde jsem až do teď a ani bych neměnil. Za své účinkování ve fotbale jsem měl trenérů několik, avšak skalním trenérem mi byl a je Zdeněk Plášek st., ale žádné úlevy a přednosti teda nepociťuju...
Jak se Ti hraje se svými spoluhráči, koho považuješ za největší tahouny Horní Lhoty?
V hornolhotském kádru se mi hraje velice dobře, jsme hodně dobrá partie, i když to někdy třeba tak na hřišti nevypadá, tak po zápase to jde hodně poznat. Jako vyložené tahouny bych teď nejmenoval nikoho, pochválil bych Adama Ščuglíka, který zastal post stopera za zraněného Vaška Majerika a Dalibora Maňase, který ať hraje na obraně nebo v útoku, tak vždy odehraje dobrý zápas .
Co Tvoje další zájmy, kromě fotbalu a práce, komu fandíš a kdo je Tvým fotbalovým vzorem?
Tak kromě fotbalu chodím rád na tenis. Vyloženě fotbalový klub, kterému bych fandil nemám , stačí když se podívám na pěkný fotbal. Jako fotbalový vzor se mi i přes častá zranění herně líbí Tomáš Rosický .
Jak hodnotíš dosavadní kola, kdo Tě nejvíc ze soupeřů překvapil a co říkáš na Vaše postavení v tabulce?
Tak průběh sezóny se vyvíjí zhruba jak na podzim, žádné velké překvapení tam není. Z našeho postavení v tabulce nejsem nějak nadšený, měli jsme zápasy, kde jsme mohli vyhrát nebo aspoň remizovat a ty jsme prohráli, tak jsme mohli být aspoň o něco výš .
O víkendu hrajete v Loučce, tam to asi bude složité, domácí vedou tabulku?
Tak Loučka jako vedoucí tabulky je jasným favoritem a na nás bude podat co nejlepší výkon a sebrat jim nějaké body.
Jak se Ti líbí náš nový portál o nižších soutěžích, od tohoto týdne zde jsou i statistiky jednotlivých hráčů, branky, karty, střídání - co by jsi ještě vylepšil na portálu fotbalunas.cz
Je to paráda, získává to větší úroveň a už to nevypadá jen jak "pralesní liga". Statistiky nám umožní více se dozvědět o ostatních klubech a hráčích, a tak se můžeme lépe zaměřit na koho si dávat pozor v určitých zápasech. Líbí se mi tak, jak to je, k dokonalosti už jen snad chybí online přenosy zápasů?!
Díky za rozhovor a hodně dalších branek v soupeřových sítích...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.