ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 23.kolo Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Pavel Papež z Košetic! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pavle, byl jste fanoušky fotbalunas.cz zvolen hráčem 23. kola I.B třídy sk.A. Zkuste si vzpomenout na víkendové utkání a zhodnoťte ho z Vašeho pohledu.
Z mého pohledu jsme utkání zahajáli velice slabou aktivitou, kterou se také prezentovali kluci z Budíkova, kteří však dokázali nastřelit tyč naší branky. Naše aktivita se zvýšila po vstřelení první branky, po které začala hra více plynout. V dalším průběhu zápasu pro nás bylo velice důležité, že jsme dokázali vstřelit branku hned na začátku druhé půle. Poté jsme již hosty do ničeho nepustili a kontrolovali hru. Snad jediné co se nám v zápase tolik nedařilo, bylo překonání ofsaid systému, který musím přiznat měli budíkovští kluci dobře zvládnutý.
V tomto zápase jste se stal také střelcem dvou branek a připsal si k nim dvě asistence. To je slušná bilance, co říkáte?
Ano, bilance je to pěkná, hlavně jsem rád za vstřelené dvě branky, kterými jsem ukončil svůj sedmi zápasový půst bez vstřeleného gólu. Kdyby mi někdo před zápasem řekl, že dvě branky dám a na dvě nahraji, tak bych se pousmál a řekl bych, že by to bylo pěkné. Před zápasem jsem se totiž na takovýto počin vůbec necítil.
Hráčem kola už jste tento soutěžní ročník stal potřetí. To se nikomu jinému nepovedlo. Prozraďte nám, jak to děláte? :D
Jak jsem již zmiňoval v minulém rozhovoru, na hlasování se podílí hlavně rodina, kamarádi a kluci z Dukly, kteří se vždy ptají: „Tak co tréňa, kdy budeme zase hlasovat?" Obzvlášť mě pobavil jeden svěřenec, kterého při hlasování přistihla učitelka při hodině AJ, když řekl co dělá, čekala ho překvapivá reakce. Učitelka totiž řekla: „Ukaž, já mu taky jeden hlas pošlu." :o)
Váš tým si výhrou nad Budíkovem zajistil postup o třídu výš. Jaké jsou Vaše pocity?
Abych pravdu řekl, tak si to zatím neuvědomuji. A moje pocity jsou smíšené, na jednu stranu je to pěkný pocit něco vyhrát, ale na stranu druhou postoupit do vyšší soutěže je veliká zodpovědnost vůči sobě, klubu a fanouškům.
Proběhla s hráči v Košeticích velká oslava?
Malý náznak oslavy už proběhl, ale ta větší se samozřejmě chystá v podobě dokopné, kde se postup určitě oslaví a zapije.
Jaká máte očekávání od vyšší soutěže?
Očekávání je takové, že tato soutěž je o něco náročnější. Já osobně bych raději hrál soutěž stávající. Bez tréninku, který nemám, to bude v případě postupu velice těžké a určitě budu zvažovat své budoucí kroky.
Jak se daří trénování žáků na Dukle Praha a viděl byste se do budoucna jako trenér mužů třeba ve vyšších soutěžích?
Trénování na Dukle se daří. Zbývá nám odehrát ještě dvě utkání. Musím říct, že kluci hrají dobře a dělají velké pokroky. Navíc od nové sezóny budu hlavním trenérem kategorie U7, takže času budu mít ještě méně, než doposud. Podle této skutečnosti také budu muset, jak jsem již řekl, zvážit své hraní.
O víkendu zajíždítě s týmem do Černovic, jaká máte očekávání od tohotu zápasu a nebojíte se, že týmové výkony teď půjdou dolu, když už máte čelo tabulky jisté?
Doufám, že Vaše slova se nepotvrdí a závěr sezóny odehrajeme stejně tak, jako kdyby nebyl postup jistý. Věřím tomu, že si v hlavách udržíme vítězného a bojovného ducha a z Černovic si přivezeme tři body.
Děkuji moc za rozhovor a přeji hodně štěstí ve fotbalovém i osobním životě.
Já také děkuji a přeji, ať se Vám daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.