"Jsme velkým překvapením 1.B třídy", zní z úst Lukáše Bydžovského - hráče kola

Ve dvaadvacátém kole jste za nejlepího hráče vybrali kapitána Částkova Lukáše Bydžovského. V domácím utkání s Kolovčí podal bezchybný výkon a byl hlavním strůjcem trochu nečekaného vítězství svého týmu, k perfektnímu výkonu přidal dokonce vstřelenou branku. V naší anketě zvítězil již podruhé, pojďme se podívat na jeho rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste zhodnotil utkání s Kolovčí?
První půle byla z naší strany nejlepší, za všechny zápasy, co jsme odehráli. Co šance to gól, soupeř měl nějaké závary, ale nedařilo se jim vstřelit gól. Ve druhé půli jsme přidali čtvrtou branku a už jsme věřili že to máme v kapse, jenže Koloveč přidala dva góly a utkání zdramatizovala.Nakonec jsme zvítězili 4:2 a musím říct, že zaslouženě.
Jaké máte vyhlídky do utkání v Bělé?
Bělá je zatím nejlepší tým, se kterým jsme hráli. Bude to hodně těžký zápas, snad ho zvládneme.
Koho tipujete, že půjde z druhého místa do baráže?
Myslím si, že Dlouhý Újezd, ale necháme se překvapit.
Koho tipujete na baráž o sestup?
Postřekov nebo Meclov, ale je ještě hodně bodů ve hře.
Jak jste zatím spokojený se sezonou? S Vaším umístěním a výkony?
Každý, kdo zná náš tým, nebo chodí na naše zápasy musí být naším umístěním mile překvapen. Jsme velkým překvapením 1.B třídy, především díky tomu, že všichni v kabině podávají skvělé výkony a nechávají na hřišti maximum.
Je nějaký moment ve Vaší kariéře, na který rád vzpomínáte?
Hrál jsem v Dlouhém Újezdě proti Přimdě a dal jsem 5 branek. V novinách se pak psalo "Bydžovský rozstřílel Přimdu". Dokonce mám doma i ústřižek z novin (smích).
Těšíte se na Euro? Koho tipujete na celkové prvenství?
Určitě se těším, skončil hokej a hned začíná fotbal. Myslím si, že Anglie má velkou šanci, ale uvidíme, adeptů na prvenství je hodně.
Chtěl byste něco vzkázat svým fanouškům, popřípadě hráčům z kabiny, kteří pro Vás hlasovali?
Jasně, děkuji všem co mi poslali hlasy i rodině. Do kabiny bych chtěl vzkázat, hlavně ať začnou chodit na tréninky, takhle se do Divize nedostaneme (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.