ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 24.kolo Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Jakub Pachta z Pacova! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jakube, byl jste fanoušky fotbalunas.cz zvolen hráčem 24. kola I.B třídy sk.A. Zkuste si vzpomenout na víkendové utkání a zhodnoťte ho z Vašeho pohledu.
Do utkání jsme vstoupili aktivněji a měli jsme první větší šanci, kterou jsme bohužel neproměnili. Pak se hra vyrovnala a začal útočit i soupeř. Hra se do konce poločasu odehrávala spíš ve středu hřiště. Druhý poločas jsme po otočeném faulu na našeho stopera bránili přímý volný kop, bohužel jsme obdrželi gól, který nakonec zápas rozhodl. Pro mě osobně velké zklamání už jen proto, že to byl druhý tým tabulky a zápas byl vyrovnaný a ani jeden z týmů si nezasloužil vyhrát, ale takový je fotbal.
Prohráli jste tím nejtěsnějším možným výsledkem a to s druhým týmem tabulky, což určitě musí zamrzet o to více.
To ano, je to další domácí prohra s týmem, který je na opačném konci tabulky a opět jen o gól. Myslím si, že za výkon v obou zápasech se nemusíme stydět a u obou utkání jsme sahali po bodovém zisku.
Také na Vás byla pěna chvála, že jste předvedl několik výborných zákroků proti Chotěboři a svůj tým držel. I tento fakt určitě pomohl Vašemu vítězství v této soutěži, nemyslíte?
To si nemyslím. Zápas se mi povedl, ale nebyl jsem v týmu jediný, kdo zaslouží chválu. V soutěži jsem vyhrál jen díky klukům z týmu, kteří se hodně snažili, abych cenu získal já. Do poslední chvíle to bylo vyrovnané a nakonec se štěstí usmálo na mě.
Vašemu týmu se vůbec nepovedla jarní část sezóny a pomalu se musíte chystat na cestu o třídu níže. Co za tim vězí a proč byly vaše výkony takové?
Asi největším důvodem byla absence hráčů. V sezóně jsme se potýkali s velkou marodkou a to jak u mužů, tak i v dorostu. Bohužel nebylo z čeho brát, a tak výsledky mluví za vše.
A teď trošku z jiného soudku, mohl byste se nám představit, kolik je vám let a co děláte mimo fotbal, jaké máte jiné záliby?
Pocházím z Pacova a momentálně žiju v Chýnově. Je mi 25 let. Moje největší záliba po mém fotbale je trénování malých fotbalistů v Chýnově, rád hraji hokej, tenis a nedávno jsem začal s přítelkyní jezdit na in-line bruslích.
Máte nyní nějaké osobní cíle v životě?
Můj osobní cíl je postavit mojí rodině dům.
Zpět k fotbalu. Zkuste zavzpomínat na vaše fotbalové začátky. Kdo vás k fotbalu přivedl, kde jste s ním začínal a kterými týmy jste případně za svoji kariéru prošel?
K fotbalu mě přivedl mladší bratr, který v Pacově začal chodit do mladší přípravky a na jeho popud jsem začal chodit taky. V 16 letech jsem odešel do týmu SK ZD Pojbuky, kde jsem hrál do minulé sezóny, než jsem se vrátil zpět do Pacova.
Kterého klubu u nás nebo v zahraničí jste největším fanouškem? Popřípadě jaká fotbalová soutěž je Vám nejbližší?
U nás doma je to FC MAS Táborsko a SK Slavia Praha. V cizině se mi nejvíc libí Bayern Mnichov, tím pádem se mi libí německá Bundesliga.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Nemám žádný.
O víkendu Vás čeká s týmem výjezd do Herálce. K předešlému víkendovému zápasu jste vůbec neodjeli a ten byl tak kontumován. Nestane se toto znovu?
Pevně věřím, že ne.
Máte nějaké oblíbené číslo dresu nebo klasická gólmanská jednička?
Moje oblíbené číslo je 33. V Pacově chytám s 1, tak třeba na další sezónu budu mít 33.
Vyhrát hráče kola se nepovede jen tak každému. Budete muset přispět do týmové kasy nějaké dotace nebo si hráči vyžádají spíše nějaký aperitiv?
Budu muset dát do kasy a určitě i nějakého panáčka na dokopné.
Jsme na konci rozhovoru. Sledujete náš webový portál fotbalunas.cz? Jak jej hodnotíte?
Sleduji jen soutěž našeho A – týmu a naší jinak není moc času. Web se mi velice libí je přehledný a zajímavý, už jen díky soutěži o hráče kola.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.