"Žádnej metr nebude, už jsem vám to říkal jednou", vzkázal svým spoluhráčům hráč kola Milan Obdržálek

Ve čtyřiadvacátém kole jste za nejlepšího hráče zvolili Milana Obdržálka z Meclova. V domácím utkání s Bezdružicemi předvedl skvělý výkon a byl hlavním strůjcem nesmírně důležité výhry svého týmu. Podařilo se mu rozvlnit síť dokonce dvakrát a jeho góly znamenaly tři body z ostře sledovaného záchranářského duelu. Meclov má díky třem bodům skvělou výchozí pozici a již v příštím kole si může pojistit účast v nadcházejícím ročníku 1.B třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste zhodnotil utkáni s Bezdružicemi?
Věděli jsme, že tento zápas je pro nás klíčový a bude velkou měrou rozhodovat o našem osudu v 1.B třídě, takže jsme chtěli za každou cenu vyhrát. Soupeř mě překvapil kvalitní kombinační hrou , která nám dělala problémy. Dokázali jsme ale odpovídat rychlými protiútoky, některé se nám podařilo i proměnit. V závěru jsme ubránili tlak soupeře a došli tak k vítězství a snad i záchraně.
Jaké máte vyhlídky do utkání v Částkově?
Tohoto utkání se bohužel z pracovních důvodů nezúčastním, ale věřím, že kluci nějaký bod přivezou a o udržení bude definitivně rozhodnuto.
Jaká je nálada v týmu, věříte, že už jste se zachránili?
Jak už jsem řekl, doufám, že zápas s Bezdružicemi rozhodl o našem udržení.
Jak vůbec vypadala Vaše dosavadní kariéra?
V žákovském a dorosteneckém věku jsem hrával v Domažlicích a České Kubici. Začínal jsem jako brankář, ale postupem času jsem se dostával dopředu až na hrot útoku. Z České Kubice jsem po několika nepodařených postupech do vyšší třídy přestoupil do Meclova, který se snažil postoupit do 1.B třídy. Nakonec se to po několika letech podařilo. Pak jsem ještě "na stará kolena" zkoušel co ve mě je a šel jsem na hostování do Domažlic B, kde se hrála krajská soutěž. V přípravě se mi dařilo, ale zastavila mě sérii zranění a následná operace kolene, což se táhlo dva roky. Nyní se vracím a spíše než v nějaké úspěchy věřím, že se mi další zranění vyhnou.
Máte nějakého oblíbeného hráče?
Mým oblíbencem býval Pavel Kuka, když hrával za Slavii. Nyní je to Steven Gerrard.
Máte nějaký oblíbený tým?
Mým oblíbeným týmem je samozřejmě můj tým z Meclova (úsměv). Jinak ale od narození fandím Slavii.
Těšíte se na Euro? Koho tipujete na celkové vítězství?
Na Euro se samozřejmě těším, hlavně mám radost, že se zúčastní i naše reprezentace. Spíše než na vítěze bych si tipl na finále, kde se utká Španělsko s Německem.
Sledujete náš portál?
Vaše stránky sleduji, když potřebuji zjistit výsledky z naší soutěže. Líbí se mi, je vidět, že se snažíte (úsměv).
Chtěl byste něco vzkázat svým spoluhráčům, popřípadě i fanouškům, kteří pro Vás hlasovali?
Spoluhráčům, kteří mě z velké většiny zvolili hráčem kola, bych chtěl vzkázat - Žádnej metr nebude, už jsem vám to říkal jednou! (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.