ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 25.kolo Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Pavol Gavrecký z Pacova! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pavole, byl jste fanoušky fotbalunas.cz zvolen hráčem 25. kola I.B třídy sk.A. Zkuste si vzpomenout na víkendové utkání a zhodnoťte ho z Vašeho pohledu.
Do zápasu jsme vstoupili dobře, kdy jsme brzy vedli 2:0 a nadále drželi míč. Bohužel po vlastních chybách dokázal soupeř srovnat skóre zápasu. Ve druhém poločase jsme nakonec dokázali zápas ještě otočit a měli ještě tři čtyři šance. Nakonec si myslím, že to pro nás bylo zasloužené vítězství.
Vašemu týmu se konečně povedlo vyhrát, kdy jste se vy osobně stal střelcem tří branek. Popíšete nám je?
První gól jsem dával z penalty po faule na Pepu Pavelce, druhý gól jsem přidal po brejku, kdy mi Zdenko Rybčák dal zpětnou přihrávku a já asi z 25 metrů obstřeloval gólmana domácích. Třetí gól jsem dával po centru, kdy mi Pavelec míč sklepl před prázdnou bránu. Ten semnou hrál v útoku, jinak hraje za "áčko" stopera.
Pacovu se vůbec nepovedla jarní část sezóny a následující utkání je vaším posledním v I.B třídě, jaký z toho máte pocit, popřípadě v čem vidíte příčinu?
Trénoválo málo hráčů a příprava se nám příliš nevydařila. Zápasy jsme následně lepili jak dorostem, tak hráči áčka. Každý zápas jsme hráli v jiné sestavě a s hráči na jiných postech. Kluci si tak na sebe nemohli zvyknout. Nakonec nám nepřálo ani štěstí.
V sobotu vás čeká poslední domácí zápas, kdy přivítáte mužstvo Tisu. Pomýšlíte na další tři body na rozloučenou?
Určitě se na poslední zápas chceme sejít, i když to bude těžké. Hodláme se rozloučit se soutěží vítězstvím, aby jsme dostali chuť do dalších zápasů na novou sezónu, jelikož přestávka bude krátká. Chceme si tedy udělat pěkný poslední zápas.
A teď trošku z jiného soudku, mohl byste se nám představit, kolik je vám let a co děláte mimo fotbal, jaké máte jiné záliby?
Je mi 37 let a pocházím ze Slovenska. Nyní pracuji ve Vlašimi ve strojírenském průmyslu. Mé záliby jsou celkově sport, a když mám volno, tak si rád zahraji nějaké hry a samozřejmě fotbal. Není to nic velkého však.
Zpět k fotbalu. Zkuste zavzpomínat na vaše fotbalové začátky. Kdo vás k fotbalu přivedl, kde jste s ním začínal a kterými týmy jste případně za svoji kariéru prošel?
K fotbalu jsem se dostal jako malý kluk v Breznici, když jsem bydlel hned vedle hřiště. Tenkrát byl fotbal hlavní a jediná záliba, tak jsme ho hráli pořád. Následně mě táta přivedl do vedlejší vesnice, kde jsem začal hrát žákovskou ligu a pokračoval přes dorost až do áčka. Když jsem vojančil, hrál jsem rok druhou ligu mužů a za Teslu Strobkov dorosteneckou ligu. V roce 2008 mě přivedl někdejší trenér Pacova, pan Lehocký sem, ať si to jdu zkusit. Plus, že si zde najdu nějakou práci.
Kterého klubu u nás nebo v zahraničí jste největším fanouškem? Popřípadě jaká fotbalová soutěž je Vám nejbližší?
Na Slovensku jsem fandil Slovanu Bratislava a zde v Česku je to AC Sparta Praha. Jinak se mi ve světě strašně líbí fotbal Barcelony.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Když jsme byl mladý, líbilo se mi hodně hráčů, třeba Zidane. Ale nebyly to vyloženě vzory.
Máte nějaké oblíbené číslo dresu?
9
Vyhrát hráče kola se nepovede jentak každému. Budete muset přispět do týmové kasy nějaké dotace nebo si hráči vyžádají spíše nějaký aperitiv?
Jsem rád, že jsem tuto soutěž dokázal vyhrát. Musím poděkovat klukům, že jsem se sem dostal a že pro mě hlasovali. Určitě budu muset přispět finančně na dokopnou. Už to máme vše v tabulkách zazanamenané.
Jsme na konci rozhovoru. Sledujete náš webový portál fotbalunas.cz? Jak jej hodnotíte?
Sleduji ho pravidelně, každý týden, když se odehrajou zápasy to zde procházím a čtu si reportáže. Je to velmi podrobné a hrozně se mi tento portál líbí.
Děkuji moc za rozhovor a přeji hodně štěstí ve fotbalovém i osobním životě.
I já vám děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.