Pavel Hradecký si plakáty fotbalistů neschovával

Vítězem naší ankety Hráč kola se stal brankář Horního Újezdu Pavel Hradecký, který vychytal čisté konto v Blatnicích a pomohl tak nováčkovi soutěže k prvním třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pavle, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuji Tobě i všem hlasujícím. My si v kabině řekli, že do zápasu jdeme naplno a to dodrželi. Domácí měli lepší vstup do zápasu, ale Sovičkovi (Milan Sova) se nepodařilo proměnit dvě šance a pak jsme udeřili my. První střelu Ošmiho gólman domácích vyrazil a Michal Čermák pak neměl problém dorazit. Domácí přidali do útoku,ale nešťastný faul ve vápně a následně zkušeně proměněná penalta naším kanonýrem Durdikem je dostala pod tlak. Ve druhé půli jsme je prakticky do vážnější šance nepustili. Naopak ke konci Martin Řezáč pečetil konečný výsledek. Utkání mohlo skončit jakkoli,my však měli větší vůli po vítězství.
Jak by jsi popsal svůj sobotní výkon v Blatnici?
S výkonem jsem spokojený. V prvním poločase jsem se štěstím něco vyrazil. Ve druhé už stačilo jen "tahat za nitky" obránců a ti soupeře pak k vážnějšímu ohrožení svatyně nepustili.
Který tvůj zákrok byl nejvydařenější?
Nejtěžší dvojzákrok byla rohodně "malá" domů od Váci (Miloše Václavka), kdy mě málem přeloboval a v zápětí mě Milan Sova trefil do nohy, i když měl branku hodně odkrytou.
Dá se již nyní určit jaká bude kvalita soutěže a na jakých místech se chcete pohybovat?
Jasné je, že v této soutěži je více kvalitních fotbalistů a tím pádem se z mého pohledu hraje fotbal lahodnější oku diváka. Rádi bychom skončili v horní polovině tabulky.
Jaká byly vůbec oslavy do Okresního přeboru. Byly bujaré?
První oslavička byla hned po zápase s Litohoří, taková spontální(úsměv). Druhá, oficiální, pak po sezóně a druhý den nebylo všem spoluhráčům nejlépe (smích).
Jaká byla letní příprava?
U nás jsme se letos museli hlavně doléčit. Nejsme nejmladší tým a tak se každý šrám léčí déle. Dva zápasy, turnaj Újezdů a trénink. Pak hurá na mistrák natěšení na fotbal.
Máš před zápasem nějaký rituál a připravuješ se před zápasem nějak speciálně?
Před zápasem si dám v klídku oběd a půlhoďky odpočnu. Při cestě na zápas se pak dozvím od spoluhráčů nějaké drby a to mi stačí.
Který tým podle tebe bude největším favoritem Okresního přeboru?
Tohle si ještě netroufnu říct, uvidíme po 8,9 kolech.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Fotbal jsem začal hrát hned v první třídě při prvním náboru - na doporučení rodičů. Prošel přes Spartak, Slavii a HFK i BOPO Třebíč, přes hostování ve Studenci a Čáslavicích až po mou poslední štaci do Horního Újezda.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Že bych měl někde schované plakáty to ne, ale jako opravdové kapacity považuji Petra Čecha a Gianluigiho Buffona.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Fandím Hornímu Újezdu (úsměv).
Myslíš si, že volba reprezentačního trenéra, kterým je Karel Jarolím je správná a dokáže náš tým dovést až na Mistrovství Světa?
Naše reprezentace je pro mě velká neznámá. Dle mého soudu do toho tam "kecá" spoustu lidí okolo a trenér tak nemá 100% rozhodovací právo. Obávám se, že naše repre momentálně na mistrovství světa bohužel nemá.
Jaké máš koníčky?
Sportování, blbnutí na zahradě s dětma a manželku (úsměv).
Který filmový žánr vyhledáváš?
Nevypadá to jako zapeklitá otázka. Loni jsem si prosadil v TV Champions League ve fotbale (smích), jinak jsem nucen sledovat animované filmy typu Cars, Příšerky s.r.o. či Lví král....protože stejně jako několik spoluhráčů mám i já tři potomky.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Šunkofleků sním klidně plech a zapiju to domácí bezovkou a ještě radši chlazeným zlatavým mokem.
Sleduješ naše webové stránky?
Stránky samozřejmě sleduji, momentálně byly hodně napínavé.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.