Obézní Messi drží rekord ve vlastních gólech

Karel Vojta z Doubravníka ovládl vaše hlasování a stal se hráčem 3.kola IV.třídy sk.A. 

Karel Vojta se narodil poslední den prázdnin roku 1992 a žije v malé vesnici Olší na rozhraní Jihomoravského kraje a kraje Vysočina. Mezi jeho největší zájmy kromě fotbalu patří hokej, výlety se psem, tenis a historická četba. Fotbal hraje již od dětství a nastupuje na pozici stopera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Vám k vítězství v anketě Hráč kola. Kdy a kde jste začal s fotbalem?
Děkuji. S fotbalem jsem začal v osmi letech v Nedvědici. Přivedl mě k němu strejda, který trénoval mládežnický tým v Nedvědici.
Kterými kluby jste dále prošel ve své kariéře?
Po dvou odehraných sezónách v Nedvědici jsem byl na přípravném měsíčním kempu v Boby Brno, kde jsem neuspěl. Po přípravném kempu jsem přestoupil do SFK Vrchovina, kde jsem nastupoval v nejvyšší soutěži mládeže, zde jsem působil dva roky. Po sestupu SFK Vrchoviny do krajského přeboru jsem přestoupil do FC Doubravník, protože byl blíže mé školy. Následující rok jsem přešel zpět do SFK Vrchovina, protože Doubravník sestoupil níže.
Dosáhl jste ve fotbale nějakých zajímavých úspěchů?
S SFK Vrchovina jsme v první sezóně v nejvyšší lize jsme udrželi krok s nejlepšími týmy a nesestoupili. Sestoupili jsme pouze skrze starší žáky, kteří skončili předposlední. Dále za své úspěchy považuji okresní výběry, kterých jsem se zúčastňoval pět let.
Jak hodnotíte váš víkendový zápas a váš výkon v tomto utkání?
Zápas ve Sněžném hodnotím velice kladně. Mám výborného předstopera, který za mě většinu černé práce odvede. Kluci hráli výborně, chtěl bych vyzvednout výkony středních záložníků - Ondry a Mirka a především psychickou podporu našich fanoušků v čele s předsedou Fandou Balákem a jeho zástupci Mírou a Meldou. Tento zápas byl těžký hlavně kvůli terénu a urputně bojujícímu soupeři. Můj první gól byl víceméně náhodný. U druhého gólu jsem sice špatně trefil míč, ale střela letěla přímo k tyčce. Vítězství jsem nezařídil pouze já, ale celý tým.
Co očekáváte od nové sezóny?
Od nové sezóny očekávám postup do třetí třídy a doufám, že vyhraji nejlepšího střelce :D
Kdo je váš nejoblíbenější spoluhráč ve vašem týmu?
Můj nejoblíbenější spoluhráč je zajisté můj předstoper (elektrikář) Bery.
Na který zápas v sezóně se nejvíce těšíte?
Nejvíce se těším na zápas v Rozsochách, mají zde velice kvalitní tým i hřiště.
Máte nějaký oblíbený tým či hráče?
Od svých osmi let fandím FC Barceloně a můj nejoblíbenější hráč je Lionel Messi, v týmu mám přezdívku obézní Messi.
Chodí se na zápasy vašeho týmu dívat někdo z vaší rodiny?
Domácí i venkovní zápasy sleduje má přítelkyně Dominika i celá moje rodina. Na všechny zápasy jezdí i ultras Olší.
Sledoval jste olympiádu v Riu? Co Vás případně nejvíce zaujalo?
Jsem sportovně založený a sleduji veškeré světové sportovní akce. Olympiádu v Riu jsem sledoval a napjatě fandil Michaelu Phelpsovi a z našich sportovců jsem nejvíce fandil Lukáši Krpálkovi.
Jak nejraději trávíte svůj volný čas mimo fotbalu?
Vzhledem k tomu, že spravuji dům po své prababičce, tak veškerý volný čas trávím na stavbě, ale když se najde čas, rád si zahraji hokej, volejbal či tenis.
Vaše oblíbené jídlo a pití?
Mezi moje nejoblíbenější jídlo patří zeleninový salát s hovězím masem bez zeleninového salátu :). Z pití mám nejraději kvalitní 42 stupňovou vodku.
Kde pracujete (studujete)?
Pracuji jako živnostník v oboru zedník, již od roku 2012.
Co říkáte na portál fotbalunas.cz?
Je to velice zajímavá stránka, těší mě její přehlednost a stručnost.
Máte ještě nějakou zajímavost ze své kariéry? Jinak děkuji za rozhovor a ať se Vám dále daří.
Když jsem začínal s fotbalem, výškově jsem vyčníval nad svými vrstevníky a při standardních situacích jsem stál čelem proti vlastní bráně a za jednu sezónu jsem si dal 9 vlastních gólů, než mi můj trenér (strejda) otočil hlavu čelem k soupeřově bráně. Tímto jsem veškeré hlavičky strefoval k půli soupeře a né do své brány :D. Děkuji za zvolení nejlepším hráče kola, s pozdravem obézní Messi.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.