Jako tým bychom určitě chtěli zopakovat dobré umístění z minulého roku, prozradil nám hráč kola Jakub Černý

V prvním kole sezony 2016/2017 jste za nejlepšího hráče označili záložníka Bělé nad Radbuzou Jakuba Černého. V utkání s Borem (report zde) měl velkou zásluhu na přesvědčivé výhře svého týmu, když ke vstřelené brance přidal i dvě gólové asistence. Bělé se tak povedl skvělý vstup do sezony a v letošním ročníku s ní rozhodně musíme počítat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste zhodnotil utkání s Borem?
Byl to pro nás hned na úvod těžký zápas. Měli jsme celkem tvrdou přípravu, takže na některých z nás byla ještě trochu cítit únava. Chvíli nám trvalo, než jsme se v zápase chytli a začali hrát. Soupeř na úvod neproměnil dvě šance a nám se naštěstí podařilo do poločasu skórovat a být klidnější. V druhém poločase už to z naší strany bylo to, co chceme hrát, dobrá obrana a rychlé přechody do útoku plus vstřelené branky.
Jaké máte vyhlídky do utkání s Planou?
Utkání s Planou bude náš první domácí zápas, takže chceme určitě vyhrát a potvrdit tím body z Boru. Utkání to nebude vůbec jednoduché, soupeř je kvalitní, ale jsme na něj připraveni.
Jaké máte jako tým cíle do letošní sezóny?
Jako tým bychom určitě chtěli zopakovat dobré umístění z minulého roku a samozřejmě se pokusit skončit na pomyslném stupni vítězů.
Jak vůbec vypadala Vaše dosavadní kariéra?
V žácích jsem hrál v Bělé, poté co jsem šel do školy v Plzni, jsem hrál za dorost tam, konkrétně za SŠ Plzeň. Odtud jsem pak šel do Vejprnic, kde jsem strávil 4 výborné sezóny a od letoška jsem zpět v Bělé.
Máte nějakého oblíbeného hráče?
Určitě to bude Frank Lampard a ještě také Eden Hazard.
Máte nějaký oblíbený tým?
Samozřejmě Chelsea.
Sledujete náš portál?
Portál sleduji pravidelně. Je to výborná věc, že se takhle staráte i o amatérský fotbal.
Chtěl byste něco vzkázat svým spoluhráčům, popřípadě fanouškům, kteří pro Vás hlasovali?
Chtěl bych všem, kdo pro mě hlasoval samozřejmě poděkovat. Vážím si jejich hlasů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.