Pro tuto sezonu určitě půjdeme do bojů o mistra přeboru.

Ročník okresního přeboru Plzeň - Sever nám o víkendu odstartoval prvním kolem, v němž´diváci viděli spoustu vstřelených branek, krásných akcí a napínavých soubojů.

Dle vašeho hlasování o hráče kola jste nejvíce hlasů dali středopolaři Nečtin Lukáši Lejskovi. Byl to právě on, kdo ve druhém poločase domácího střetnutí proti Zbůchu zavelel k obratu skóre z 1:2 na konečných 3:2. Právě Lukáš vymyslel oba góly, které znamenaly, že body zůstanou doma v Nečtinech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na vaše vítězství v anketě?
Docela jsem byl překvapen, když jsem se tuto zprávu dozvěděl. Po zápase jsem si totiž říkal, že budu muset na sobě ještě trochu zamakat po letní pauze, nestíhaly mi plíce. Od posledního zápasu jarní části jsem se nepotkal s balonem.
Sledujete dění na portále fotbalunas.cz?
Tento portál sleduji vcelku pravidelně, konečně si taky někdo může přečíst co se dělo na hřišti i v nižších třídách. Server je přehledný, oceňuji také rychlost vkládání výsledků.
Zápas to byl určitě těžký, jak jste ho vnímal přímo ze hřiště?
Zbůch je pro nás svým způsobem vždy vyrovnaný soupeř, se kterým většinou hrajeme v poklidu bez zbytečných vyhrocených faulů či dohadování. Tento zápas byl těžký pro všechny hlavně v tom, že teplota vzduchu se držela na třicítce a povrch byl dost tvrdý, balóny odskakovaly.
Co se dělo o poločase v kabině, když jste prohrávali?
V kabině nebylo rušno, řekli jsme si pár slov o našich chybách jako vždycky. Druhou půli doma máme většinou silnější, s tím jsme nastoupili a to se opět potvrdilo. Trochu jsem bál remízy, protože bychom stoprocentně přišli o bod v penaltách stejně tak jako v celé minulé sezóně.
Nyní vás čeká Líně, co čekáte od zápasu?
Každý zápas je pro nás vždy jedno velké očekávání. Začíná to tím, že před zápasem počítáme na rukou kdo zase chybí nebo kdo má zranění. A od toho se potom odvíjí celý zápas. Pokud budeme v plném složení, Líně porazíme.
Je nějaký fotbalista/sportovec, který vás inspiruje?
Inspirují mne hráči, kteří jsou skromní, chytří a nesimulují, a těch je opravdu málo. Líbí se mi zápasy anglické premier league, mají náboj do poslední minuty. Trochu jsem okoukal hru záložníka Stevena Gerrarda, tak možná on mne inspiruje :-)
Koho tipujete na boje o mistra letošní sezony?
Do boje o mistra okresního přeboru určitě půjdou Nečtiny, pak pravděpodobně nováček ze Všerub a Blatnice.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.