"Na trénink nedošel gólman, proto jsem se postavil do brány a už v ní zůstal", komentuje své začátky Václav Hebr, nejlepší hráč 2.kola

Nejlepším hráčem 2. kola III.třídy Plzeň-město byl zvolen Václav Hebr. Gólman Letné předvedl skvělý výkon proti Chotíkovu, kdy za svá záda pustil pouze jediný gól a pomohl tak svému týmu k snadné výhře. U našich čtenářů si tak vybojoval nejvíc hlasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vašku, nejprve bych Vám rád pogratuloval k prvnímu místu v naší anketě Hráč kola. Věděl jste, že jste byl zařazen do nejlepší jedenáctky posledního kola?
Dozvěděl jsem se to až na poslední chvíli, ale vím, že pro mě kluci hlasovali. O tom, že jsem obsadil první místo mi kluci řekli včera v šatně, to mě trochu překvapilo, samozřejmě mile (smích).
Kdy jste začal s hraním fotbalu a kdo vás k němu přivedl?
Začínal jsem hrát v 5 letech, začal jsem s hraním vlastně sám. Bavilo mě chodit s klukama za barák si zakopat, potom i na hřiště, kde si mě všiml trenér. Zeptal se mě, jestli nechci začít trénovat a od té doby mě to nepustilo.
Začínal jste na postu brankáře, nebo jste se k němu postupně dopracoval?
Vlastně se dá říct, že jsem na postu brankáře začínal. První dva tréninky jsem sice nastoupil v útoku, třetí trénink ale nedošel gólman, proto mě trenér postavil do brány a tam jsem už zůstal.
Co je Vašim největším dosaženým fotbalovým úspěchem a co byste zároveň chtěl ve své fotbalové kariéře dosáhnout?
Jelikož jsem po operaci kolen, tak už nemyslím po nějakých vyšších metách. Jinak, největší úspěch je asi postup do ligy v žácích.
Jak tipujete umístění Letné v tabulce do začátku zimní pauzy?
Doufám, že udržíme slušné výkony, řekl bych, že bychom mohli být na druhém místě.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Kdybych měl říct svůj vzor, byl by to asi Gianluigi Buffon z Juventusu.
Komu fandíte v naší lize a v zahraničí?
V naší lize fandím samozřejmě Viktorce a v zahraničí by to byl londýnský celek – Chelsea.
My děkujeme za rozhovor a přejeme spoustu úspěchů i nadále.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.