ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 8.kolo Vysočina | 1.B třída sk. A, 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal Mikuláš Borkovec TJ Podyjí Černíč. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejprve něco o Vás
Jsem studentem na Technické univerzitě v Liberci oboru rekreologie. Letos v září jsem oslavil 21. narozeniny. Mezi mé koníčky patří sport a hudba. Jednička ve sportu je pro mě fotbal, ať je to v roli hráče, tak i trenéra. Mám v plánu pokračovat ve studiu další licence a to jest PROFI UEFA Licence A.
Na hřišti Mírovky jste se předvedl nevídaným gólem z vlastní poloviny, popiště nám gólovou situaci.
Na hřišti Mírovky to nikdo nemá jednoduché, je to malé hřiště a není zde tolik prostoru na kombinaci. Ze začátku zápasu se to bouchalo na obě strany a čas na rozehrávku jsem měl až při této gólové situaci. Bohužel nebylo komu, tak jsem to zkusil, míč mi sedl a pak už to bylo o štěstí. Do té doby jsme si žádnou výraznou šanci nevytvořili, takže nás tato situace nakopla a potom jsme si více věřili.
Jak jste spokojen s výkony mužstva na podzim?
Zajímavá otázka -:). Naše týmové výkony byly hodně ovlivněny velkou marodkou, prvních pět kol jsme odehráli bez 4 lidí základní sestavy. Od začátku sezóny hrajeme dobře a nic nevypouštíme, byť naše výsledky tomu neodpovídají. Díky našemu hernímu projevu bychom měli být jinde, bohužel nám to nestřílí dle našich představ a góly naopak dostaneme skoro ze všeho -:). Snažíme se být trpěliví a vydržet u toho, ono se nám to vrátí.
V minulosti už jste anketu vyhrál, můžete zrekapitulovat, co jste ve fotbale zažil?
V žákovské kategorii jsem měl nakročeno do Bohemians 1905, ale kvůli strachu z města a varianty daleko od rodiny to neklaplo.V dorostenecké kategorii jsem působil v FC Vysočina Jihlava, kde mi to také nejvíc přineslo. Poté jsem jeden rok působil v druhé dorostenecké lize v Třebíči, kde byla super parta. DO U 19 jsem měl nastoupit do Českých Budějovic, ale jejich A tým sestoupil, takže se vše otočilo. Od té doby se soustředím hlavně na studia a trenérskou kariéru. Co se týká trenérské kariéry, tak nedám dopustit na minulou sezónu v týmu U 12 v klubu FC Vysočina Jihlava. Vděčím za to i rodině, že mě po maturitě nechali a netlačili mě na další studia.Tím jsem měl možnost působit právě v Jihlavě. Měli jsme výborný tým a skvělou partu, jak s kluky, tak s jejich rodiči. Nebýt studií, rád bych s nimi pokračoval. Věřím, že bychom se spolu mohli za pár let potkat třeba v dorostenecké kategorii,ale to už sním -:).
Kde chcete vidět mužstvo po podzimu a po konci sezóny?
Určitě se chceme pohybovat co nejvýše, ale není na nás vyvíjen žádný nátlak. Věříme, že vše děláme správně a body se dostaví. Po podzimu určitě na bedně nebudeme, ale na konci by se nám líbila první pětka. Hlavně ať nás to baví a nikdo se nezraní. Pořád je to jen hra a náš koníček.
Děkuji za rozhovor a ať se daří v osobním i sportovním životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.