ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 7.kolo 1.B třída sk. A. Michal Hanzal "Fanynky si určitě už rvou rodidla!"

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Nejlepší střelec soutěže Michal Hanzal letos podruhé zpovídán pro fotbalunas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k druhému vítězství v anketě hráč kola. Kdo si myslíte, že vám poslal nejvíce hlasů?
Děkuji! Myslím si, že nejvíce hlasů šlo od nás z kabiny. Od mých přátel, lidí z Olešnice a od mé milované přítelkyně.
Nasázel jste čistý hattrick. Vzpomněl byste si kdy se vám to naposledy povedlo?
Pokud bych měl zavzpomínat bylo to ještě, když jsme hráli okres a postupovali jsme do 1. B třídy. To jsme hráli proti Lokotce Č.B. Šance na hattrick mi připravují moji spoluhráči v každém zápase, bohužel jsem dřevák (smích) .
Při svém prvním gólu jste absolvoval poměrně tvrdý střet s gólmanem hostů. Nepoznamenalo vás to nějak ve zbytku zápasu?
Z toho tvrdého střetu mě bolí žebra ještě teď. Jestli mne to poznamenalo? Určitě ano. Hned po té srážce jsem myslel, že půjdu střídat, ale chtěl jsem se gólmanovi nějak pomstít. A to se mi povedlo, hattrickem do poločasu. Chtěl bych vzkázat Cábičovi, že by si měl všímat víc fotbalu než posměškům našich střel! Kdyby chytal tak jak mele hubou určitě by z něj byl výborný gólman. I můj bratr Sean, který fotbalu totálně nerozumí by v brance odvedl lepší práci (smích) .
Zatím vévodíte tabulce střelců. Je vašim cílem vyhrát nejlepšího střelce? Už se vám to v minulosti někdy podařilo?
Za to, že mi to tam padá jsem samozřejmě rád! Jsem přeci Ševčenko (smích). Každý by chtěl vyhrát nejlepšího střelce, ale nemáme odehranou ani půlku sezóny. Budu spokojen s tím, když mé góly pomohou našemu týmu k zisku bodů. Ano jednou se mi to už povedlo, vyhrál jsem nejlepšího střelce okresu.
Jaké jsou vaše koníčky, když se zrovna nevěnujete fotbalu?
Určitě bych lhal, kdybych nepřiznal, že spoustu času trávím u PS4 (smích). Jinak chodím hrát nohejbal a občas tenis. Přes zimu hraji sálovku a to je asi tak nějak vše.
Myslíte si, že po vašem opětovném zvolení hráčem kola se rozšíří zástup vašich fanynek?
Určitě ano, mé fanynky si už teď rvou rodidla (smích). Teď vážně! Má přítelkyně je mojí největší fanynkou a vydá za milión dalších fanynek.
Překvapuje vás nějaký tým svými výsledky v sezóně? A jak jste spokojen s těmi vašimi?
Celkem mě překvapují dva týmy. První je určitě tým Nová Ves, která postoupila a do teď nenašla přemožitele. Ale to se může změnit. Ještě totiž nehrála s námi (smích)! Druhým týmem je Vyšší Brod. Odehráli jsme proti nim přípravné utkání a nehráli vůbec špatně. Nemyslím si, že by měli hrát o poslední příčku tabulky. Teď se vrátím k našemu týmu. Začali jsme nejhůře jak jsme mohli. První zápas jsme prohráli s kvalitním týmem Frymburku 2:3 to by se ještě dalo skousnout, ale druhé utkání jsme prohráli v Dřítni dokonce 0:4. V tomhle zápase jsme měli minimálně remizovat. Soupeř vytěžil z minima maximum a my spálili co se dalo. Pak ovšem přišel zlom! Kapitán Marek Buřič našel bodové ponožky (smích). Od té doby co jsme porazili Kaplici řekl, že ponožky nevypere dokud neprohrajeme. Je hezké, že sbíráme body. Už po páté v řadě jsme neprohráli, ale z těch ponožek už nám slzí oči v kabině (smích). Když to shrnu s posledními pěti zápasy jsem spokojen.
Máte před zápasem nějaký rituál?
Žádný rituál nemám. Snad jen to, že dojdu z nervozity ulevit Fluberovi (smích).
Posledně jste zmínil, že fandíte Spartě. Jak vidíte odvolání trenéra Sčasného a koho byste si přál jako jeho nástupce?
Sčasného jsem rád neměl a výsledky Sparty byly taky mizerné. Nemyslím si, že by za všechno mohl trenér. Nicméně včera jsme dokázali porazit Inter Milan a ono "odvolání" bylo asi prospěšné. Nástupce? Doporučil bych Martina Havla, ale to by jsme my přišli o skvělého trenéra! Spartě bych ideálně dosadil srdcaře Františka Straku.
Chtěl byste něco vzkázat spoluhráčům, kamarádům, přátelům...prostřednictvím fotbalunas?
Budu se zase opakovat, ale chtěl bych poděkovat všem co mi posílali hlasy. Ještě bych měl na konec menší vzkaz pro trenéra Tatranek Lomnice p. Vránu. Nechápu, jak můžete nechat sedět Steva na lávce a dávat mu příležitost jen na 20 minut. Milan patří k nejzkušenějším obráncům vašeho týmu a má určitě co předávat mladším hráčům. Uvědomte si, jak něco nezměníte, tak po Milanovi sáhneme my! (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.