Milan Holubář navštívil na Nou Campu Barcelonu, které fandí

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal útočník Budišova B Milan Holubář, který přispěl jedinou brankou svého týmu k remíze na hřišti vedoucího Pyšele. Nyní si s tímto hráčem můžete přečíst celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Milane, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuji. Zápas začal opatrně z obou stran, kde většina soubojů se odehrávala ve středu hřiště. Když už se naskytla možnost ke vstřelení gólu, byli úspěšnější brankáři než střelci a proto zápas skončil remízou 1:1.
Jak bys popsal svůj výkon?
Můj výkon v tomto zápase nebyl vůbec optimální. Už do zápasu jsem vstupoval s problémem se stehenním svalem. Ovšem chtěl jsem zkusit, jak dlouho vydržím a nakonec z toho bylo 90 minut. A že jsem pomohl týmu vstřeleným gólem, je jenom plus.
Popíšeš nám svoji jedinou branku z tvého pohledu?
Co si pamatuji, tak letěl balón na mého kolegu z útoku, ten vyhrál souboj. Já se objevil sám před brankářem, kterého jsem prostřelil na přední tyč.
Na podzim se ti střelecky daří. Dělíš se o první místo tabulky střelců z devíti zásahy. Kolik branek bys rád stihl do konce sezóny. Určitě na ně v Budišově budou spoléhat?.
Prožívám období, kdy mi to tam padá a doufám, že to tak bude pokračovat (úsměv). Nějaký počet branek nemám stanovený, ale samozřejmě čím více tím lépe (úsměv). Jelikož patřím k těm zkušenějším v našem mužstvu a hraji hlavně dopředu než dozadu, tak se branky ode mě čekají a zatím se mi to daří plnit.
Nyní vás čeká domácí zápas s Rapoticemi B. S čím do zápasu půjdete?
Před každým zápasem jdeme pro 3 body. A jelikož hrajeme doma, tak se budeme snažit na ně vlítnout a rozhodnout co nejdřív to bude možné.
Jak jsem se dozvěděl měl jsi v poslední době problémy s koleny. Jak moc tě to limituje v zápasech?
Je to tak musel jsem na operaci s kolenem. Měl jsem přetržený přední zkřížený vaz a jelikož se mi to stalo v zápase a ne vlastní vinou, byl jsem přesvědčený, že fotbal hrát nebudu. Ale jak se říká čas léčí a po 2 letech mi ten fotbal přeci jenom začal chybět. Začal jsem tedy přípravu s týmem s tím, že se uvidí co na to koleno. Naštěstí koleno drží a nemám s ním sebemenší problém a v zápasech mě vůbec nelimituje. I když je pravda, že občas nějaký souboj, kde by mohl nastat problém raději vypustím a nechám soupeře hrát.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Kdo mě k fotbalu dovedl to je dobrá otázka (smích). Sešlo se více věcí najednou. Bratr hrál fotbal za Třebíč, kam ho máma vozila a já se jezdil koukat. To mi bylo mezi 5-6 roky a v Třebíčí začal Aleš Křeček rozjíždět Fotbalovou školu. A jak jsem jednou sledoval bratra na tréninku, přišel za mnou Aleš a zeptal se, jestli nechci začít chodit do fotbalové školy. Jak to dopadlo už teď asi všichni ví (smích). Takže si myslím, že k fotbalu mě dovedli tihle 3 lidé. Aleš Křeček, bratr a v neposlední řadě máma, která mě začala vozit 3x týdně na trénink a o víkendu na zápasy. Ta obětovala nejvíce času a za to bych ji rád poděkoval. V Třebíči jsem vydržel asi do 15 let a pak jsem se přesunul do rodného Budišova.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Jednoho oblíbeného fotbalistu nemám. Dřív jsem hodně koukal na Ronaldinha, teď mě udivují svými kousky MSN tedy Messi, Suaréz a Neymar.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Podle fotbalistů, co jsem vybral asi každý poznal, že fandím Barceloně (úsměv). Měl jsem to štěstí navštívit přímo zápas Barcelony na Camp Nou a byl to neskutečný zážitek, který bych si rád ještě zopakoval.
Jaké máš koníčky?
Rád jezdím na kole, zajdu na tenis a chodím na procházky s moji ženou (úsměv).
Který filmový žánr vyhledáváš?
Koukám na všechno.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Jídlo oblíbené nemám, ale mám rád brambory v jakékoli podobě. A oblíbené pití taky nemám.
Sleduješ naše webové stránky?
Stránky navštěvuji pravidelně. Čtu si hlavně články, co se týkají naší soutěže.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.