ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 10.kolo Vysočina | 1.B třída sk. A, 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal Filip Dymáček - SK Věžnice. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dal jste tři góly, jak byste popsal Váš výkon v utkání, co se povedlo, případně co mohlo být lepší
Tak určitě dát 3 góly je super (čekám nabídky ze zahraničích lig :-). Na jaře jsem dal 3 góly Habrům, ale tam jsme prohráli 4:5, takže mé góly přišly vniveč. Teď se vyhrálo, takže góly k něčemu konečně byly. Pravda je taková, že jsem měl šancí tak na 6 gólů, ale n. to se historie neptá. Důležité jsou 3 body. Jen mě mrzí zranění Davida Růžičky přeji mu brzké uzdravení a úspěšný návrat na trávníky.
Jaké byly Vaše začátky ve fotbale?
Já vlastně pořádně žádné začátky neměl. Hrál jsem 1 rok v žácích v Havlíčkově Brodě, ale ve svých 12 letech jsem ze studijních důvodu dočasně přerušil fotbalovou karieru :-). Fotbal jsem hrál jen rekreačně. V letních měsících jsem obrážel turnaje v malé kopané, kde v týmu Vodáků jsem hrál s mými kamarády a zároveň hráči Věžnice Tomášem Nojvirtem a Standou Šimoníčkem. Pravidelně se jezdilo hrát malou kopanou právě do Věžnice, kde si mého talentu všiml pan Chalupník a asi po 2 letech přemlouvání jsem kývnul na nabídku hrát za Věžnice. Takže před 3 lety jsem začal nastupovat za B tým a postupně se propracoval do áčka, ale myslím že to bylo díky tomu že v té době byla velká marodka a nebylo dostatek hráčů :-).
Čeho byste chtěl ještě dosáhnou?
Já jsem skromný kluk, takže hlavně si zahrát fotbal, když tam padne nějaký golík tak dobrý no a hlavně po zápase odejít po svých.
Jak jste spokojen s výkony mužstva v této sezóně?
Začátek nebyl nic moc, ale poslední kola ukázala, že se nám začíná výsledkově dařit a máme na to hrát v horní polovině tabulky. Tak jen doufám, že nám to vydrží co nejdéle.
Lidi bude zajímat i Vaše stáří, práce, koníčky,
Je mi krásných 33 let (silný ročník 1983), již třináctou sezonu kroutím v jednom nejmenovaném obchodním řetězci na logistickém centru. Koníčky - v zimě běžky v létě běhání, kolo, florbal a překvapivě fotbal. Také rád cestuji a o víkendu si rád s přáteli zajdu někam za písničkou.
Děkuji za rozhovor a přeji další úspěchy ve fotbale i v osobním životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.