Levou k tyči, pravou pod břevno a hlavou nakonec, Milan Štádler předvedl pestrý hattrick a stává se Hráčem kola!

Jak už je tuto sezonu zvykem, přinášíme Vám další rozhovor s Hráčem Letné, jak bychom mohli přejmenovat kategorii Hráč kola. Tentokrát je jím forvard Milan Štádler, za svůj hattrick proti Vochovu. Co jsme se od střelce Letné dozvěděli? Čtěte níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jako obvykle tu máme zase jasné vítězství vašeho týmu. Hlasů bylo posláno opravdu hodně, jak u vás hlasování probíhalo?
Tak pokaždé po zápase trenér nahlásí koho nominoval jako hráče kola. No a samozřejmě se potom všichni snaží, aby padlo něco do kasy, takže se hlasuje jak se jen dá. Na tréninku v úterý někteří hlásili, že hlasovat i kolegy v práci, takže má Letná opravdu hojnou podporu (smích).
Navštěvujete vy sám náš portál?
Samozřejmě, sleduji hlavně výsledky zápasů, jak u nás v soutěži, tak i v ostatních.
Jak byste okomentoval výkon Letné proti Vochovu? Jednalo se o vyrovnaný zápas? Vy sám jste nasázel hattrick a vypadalo to po první půli na jasnou výhru, co se poté stalo?
Vochov byl od začátku herně lepším týmem, měli lepší držení míče, my jsme hrozili hlavně z brejků. Ty se nám konečně už i dařilo proměňovat. Díky tomu jsme se dostali docela brzo do vedení 3:0. Bohužel v druhé půli jsme fyzicky odpadli a přestali hrát a Vochovští toho využili a pěknými góly srovnali.
A ten Váš hattrick konkrétně?
Jsou to moje tři góly v jednom zápase po delší době. Navíc jsem rád, že každý gól padl jinak. Jeden byl levou nohou, druhý pravou a ten třetí hlavou. To se mi asi doposud nepovedlo. Jinak je to samozřejmě hlavně zásluha spoluhráčů, kteří mi ty góly připravili.
Určitě bude čtenáře zajímat kde a kdy jste začínal s fotbalem a kdo Vás k němu přivedl?
K fotbalu mě přivedli rodina a spoluhráči, začínal jsem už v první třídě na Sencu Doubravka. Tam jsem hrál za všechny mládežnické kategorie a dostal jsem se i do mužů, kde jsem hrál Divizi. Potom jsem hrál chvíli v Rapidu v Manětíně a následně jsem se vrátil zase na Senco. Za tři roky se nám povedlo dvakrát postoupit. Kvůli zranění jsem ale musel na rok přestat, a teď jsem přešel na Letnou.
Čeká Vás utkání proti Druztové, zatím neporaženému celku. Věříte si doma na tři body?
Chtěli jsme přípravě věnovat víc času. Tréninková účast ale nebyla zrovna hojná kvůli zranění, ale to je u nás v poslední době normální. Doufáme ale, že zabereme a povede se nám něco uhrát. Už jednou nás porazili, tak snad jim to vrátíme. Musím ale uznat, že v posledních zápasech byl jak Vochov, tak Touškov lepším soupeřem, takže nás čeká hodně složité utkání. (Pozn. Letná nakonec vyhrála nad Druztovou 1:0! Je tak prvním týmem, který Druztovou porazil).
Věnujete se ve volném čase ještě jinému sportu než fotbalu?
Rád jezdím na kole. V zimě na lyžích. Taky mě docela baví tenis, neříkám, že mi to nějak extra jde, ale rád si zahraju (smích).
Máte nějaký fotbalový vzor a fandíte nějakému klubu?
U nás fandím Viktorce a v zahraničí už od mala Realu Madrid. A vzory? No od mládí to byl Brazilec Ronaldo a teď mám rád hru Toniho Kroose a samozřejmě Cristiana Ronalda, ten je podle mého momentálně nejlepší, nejkomplexnější hráč.
Když jsme se bavili o Viktorce, díval jste se na zápasy EL? Případně jak tipujete umístění českých týmů?
Včera jsem byl bohužel na stadionu i přítomen (smích). Vyrazili jsme se spoluhráči hromadně, ale Viktorka bohužel výsledkem zklamala. V poslední době se jim moc nedaří. Sparta naopak má velmi pěkně odehranou skupinu. Doufám, že to Plzeň dokáže ještě zlomit a povede se postup. Každopádně fandím všem českým celkům a doufám, že aspoň dva z těch tří týmů postoupí.
Chcete sdělit ještě něco, na co jsem se nezeptal?
Spoluhráčům bych sdělil, aby určitě chodili na tréninky v co největším počtu. A taky ať to hlasování udržíme tak rozjeté jako doposud, ať se ještě něco vybere do kasy. Jelikož ale vyhráváme tak často, tak jsme snížili i příspěvek za výhru Hráče kola (smích). Ale ono to vždycky padne na dobrou věc – fotbalovou diskuzi s dobrým nápojem.
Děkuji za rozhovor a přeji štěstí na kopačce i nadále!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.