Rozpovídal se nám jeden z největších srdcařů celé soutěže - Jaroslav Stýskal

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, ještě jednou vám gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola, jaké jste měl pocity, když jste se dozvěděl o vítězství ?
Dobrý den. Děkuji za gratulaci a tímto bych rád poděkovat všem, kteří pro mě hlasovali. Moje pocity byly smíšené. Na jedné straně veliká radost, že se mi to povedlo, na straně druhé jsem věděl, že mě to taky bude dost stát klukům do kasy. (smích)
Na jaře jste vstřelil dva vítězné góly v po sobě jdoucích vítězstvích, cítíte se v dobré formě?
No zrovna o formě bych se nebavil, představoval bych si to jinak. Ty góly jsou výsledkem práce celého týmu, který pro mě šance vypracoval.
Jako tým si udržujete stálou výkonnost celou sezónu a souboj s Chodovou Planou může být vyrovnaný až do konce sezóny, pomýšlíte v kabině na postup?
Samozřejmě by to bylo krásné postoupit a byla by to velká odměna nejen za naše výkony, ale i pro naše věrné fanoušky. Teď se musíme soustředit na každý zápas. Nevím čím to je, ale pro nás je skoro každý zápas jako derby a všichni jsou na nás namotivovaní, zápasy jsou pak o to těžší. Chodová Planá má eso v podobě střelce Chvala, třeba na něj padne gólová nemohoucnost a budeme to mít jednodušší. :)
Nyní k vaší kariéře, kterými týmy jste za svou kariéru prošel?
Odpověď je stručná, moje kariéra je jasně dána. Už 25 let hraji v Mrákově, kde jsem začínal s fotbalem a v Mrákově také svoji kariéru chci ukončit. Uvidíme za jak dlouho to bude.
Příští kolo vás doma čeká Dlouhý Újezd, kterému máte z podzimní části co vracet, co od zápasu očekáváte?
V Dlouhém Újezdu jsem nehrál, takže se tu prohru pokusím vrátit i za kluky. Čekám zápas, kdy se oba týmy budou snažit hrát kombinačně bez nějakého nakopávání. Zápas podle mě rozhodne jestli konečně začneme proměňovat aspoň polovinu šancí, co v zápase máme, včetně mě.
Děkuji vám za rozhovor a přeji vám hodně štěstí do zbývajících bojů.
Děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.